Așa arată Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka. Cuplul a publicat prima fotografie cu micuța în vârstă de un an (FOTO)

Așa arată Namiko, fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka. Cuplul a publicat prima fotografie cu micuța în vârstă de un an (FOTO)
FOTO: Instagram: Andreea Ibacka

Andreea și Cabral Ibacka sunt căsătoriți de 9 ani, iar anul trecut au devenit părinții unei fetițe tare simpatice, Namiko. Micuța a fost ținută departe de ochii curioșilor de pe rețelele de socializare, însă recent prezentatorul TV le-a arătat fanilor prima fotografie cu fetița în vârstă de 1 an.

Andreea și Cabral sunt două vedete active în social media. Bonda în vârstă de 34 de ani îi ține la curent pe fanii de pe Instagram cu idei de ținute, variante de decor pentru casă sau rețete, iar rar postează imagini cu micuța Namiko, așa cum face și soțul său. Până de curând, fetița în vârstă de 1 an a cuplului nu era fotografiată din față, cei doi alegând să păstreze intimitatea și discreția în ceea ce o privește pe micuță.

Fanii internauți însă nu au fost încântați de alegerea celor două vedete de televiziune, reprosându-le tot mai des că nu le arată copilul, dar și generând speculații potrivită cărora fetița ar fi fie urâtă fie că Andreea și Cabra ar dori să primească bani pentru pozele în care apare chipul bebelușului.

Cum arată fetița lui Cabra și a Andreei Ibacka

În urmă cu câteva zile, prezentatorul TV a postat prima imagine cu micuța lui în social media. În fotografie, se vede cum simpatica Namiko doarme pe pieptul tatălui său. Micuța în vârstă de un an seamănă leit cu Ibacka, iar fanii internauți au apreciat imediat prima fotografie în care se vede chipul lui Namiko.

Andreea Ibaka a postat la rândul său o fotografie cu micuța de un an, iar în imagine apar toți membrii familiei, extrem de veseli. „Ăștia suntem noi, la final de carantină. Fără filtru și fără plictiseală”, a scris actrița în vârstă de 34 de ani pe contul de socializare.

Cuplul preferă discreția când vine vorba de Namiko

Căsătoriți de 9 ani, Andreea și Cabral Ibacka aleg să fie discreți cu postările despre fetița lor din mediul online, iar decizia lor este una demnă de respect. Însă pentru fanii internauți, cum arată fetița prezentatorului TV și a frumoasei blonde a fost întotdeauna o mare curiozitate. Potrivit Okmagazine.ro, Cabral a fost chiar acuzat de către fanii internauți că fetița ar fi mutantă și acesta este motivul pentru care nu o arată public, că doresc publicitate în tabloide și bani pentru prima fotografie cu fața copilei sau că sunt mult prea aroganți, având în vedere că și Prințul și-a arătat copilul.

„Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care şi-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă. Dar distanţa de la un unfollow sănătos şi până la a veni cu comentarii agresive sau imbecil insinuante… e cam prea mare. (…) Nu suntem şi nici nu vom fi vreodată miezul şăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neştiinţă. Nu ne-a interesat şi nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja. (…) Ca să nu ne mai lungim… nu ţine nimeni copila la secret. Dar nici maimuţica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine”, a explicat Cabral potrivit Okmagazine.ro.