Dan Negru, la 24 de ani. Aceasta era meseria prezentatorului TV în 1995 (GALERIE FOTO)

FOTO: Facebook: Dan Negru

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, divertismentul fiind poate un al doilea nume pentru el. Înainte se show-urile de televiziune, Dan Negru a început cu prezentarea evenimentelor, iar totul se întâmpla la Timișoara, orașul său natal, în 1995.

Unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune din România este cu siguranță Dan Negru. Vedeta a fost inclusă în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan emisiuni în două țări, România și Republica Moldova. Emisiunile difuzate în cele două țări au urmat formate internaționale, de succes.

Să nu uităm nici de revelioanele televizate pe care Negru le-a prezentat de-a lungul anilor, conducând, în timp, la faimoasa replică pe care românii i-o mai adresează în grupurile de prieteni, „fac Revelionul cu Dan Negru”. Pe parcursul carierei sale în televiziune, Dan Negru a prezentat nici mai mult și nici mai puțin de 20 de emisiuni speciale ce au marcat trecerea dintre ani.

Toți românii îl știu pe Dan Negru din emisiunile realizate la Antena 1 și mai ales din timpul show-urilor de Revelion, puțini sunt însă cei care știu cu ce se ocupa vedeta la vârsta de 24 de ani.

Dan Negru, în urmă cu 25 de ani

În urmă cu 25 de ani, Dan Negru se afla tot în lumina reflectoarelor, însă la acea vreme nu lucra în televiziune, ci prezenta un eveniment la Timișoara, în cinstea Radio Timișoara. Încă de atunci, vedeta era îmbrăcată la costum și făcea tot ceea ce îi place și astăzi.

Negru a postat câteva imagini și un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, în care și-a amintit ce făcea în 1995. Nostaligic poate, după vârsta de 24 de ani, Dan Negru a relatat în postare câteva aspecte ale vremii: „Ce făceați pe 5 mai 1995? Eu eram „radio star” și prezentam aniversarea de 40 de ani a Radio Timisoara împreună cu Adina Ene Ostoici, una dintre cele mai importante voci ale radioului românesc. Abia peste un an m-am tâmpit și am trecut in televiziune. Atunci, in 1995: dolarul era 2500 de lei in creștere galopantă . Căstigam vreo juma’ de milion de lei pe lună si degeaba. Mark Zuckerberg avea 11 ani, online și moneda euro încă nu existau. Fabricile care încă funcționau au început să fie vândute la fier vechi. Corneliu Coposu moare. (am făcut un interviu cu domnia sa in ’94 pentru același radio) Japonezii inventează o chestie nouă de stocare a datelor: DVD. Era urmașul CD-urilor. Românii lansează Dacia Nova, concept și realizare 100 % romănească.” , a scris Dan Negru pe Facebook.

Sigur că prezentatorul TV a fost nevoit să le arate fanilor și cum arăta în 1995, așa că mesajul nostalgic de pe contul de socializare a fost însoțit de câteva imagini de la evenimentul pe care îl prezenta.

Dan Negru, prezentatorul Revelioanelor de 20 de ani

Odată cu trecere în 2020, la începutul lunii ianuarie, Dan Negru a intrat oficial pentru a 20-a oară consecutiv în casele românilor în noaptea dintre ani. Vedeta de televiziune prezintă show-ul dedicat Revelionului la Antena 1 din 2000.

Mai mult decât atât, expresia „fac Revelionul cu Dan Negru” este una foarte populară în rândul romînilor, atunci când sunt întrebați de către prieteni ce planuri au pentru Noaptea dintre ani.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe