Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce au arătat analizele de la INML

Fiul lui Ilie Dumitrescu a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor. Ce au arătat analizele de la INML
Sursa Foto: 3dots.ro

Problemele se țin lanț defiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu.Toto are mai probleme cu legea din cauza consumului de droguri.Cum a ajuns tânărul la DIICOT și ce pedeapsă riscă să primească.

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto, a ajuns la DIICOT din cauza drogurilor

Reamintim faptul că la începutul lunii septembrie, Toto Dumitrecua fost prins drogat la volanîn centrul Capitalei. Actorula fost depistat de polițiști la volan după ce ar ficonsumat cocainăși canabis, iar în urma incidentului din urmăcu o seară, poliția a deschis un dosar penal pe numele său. Ulterior,Toto Dumitrescu a fost condus la INML pentru a i se recolta probe biologice. În cele din urmă, agenții de poliție au întocmit un dosar penal pe numele celebrului actor.

Cu toate că s-a ales deja cu dosar penal, în urma evenimentului neplăcut,Toto Dumitrescuriscă în acest moment o pedeapsă extrem de dură. Nu este vorba despre o amendă usturătoate, ci de ani grei de închisoare.

Poliția Românăa emis un comunicat în care anunțafapta lui Toto Dumitrescu, care va fi anchetat.

”Conducătorul unui autovehicul în vârstăde 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de douăsubstanțe. Persoana în cauzăa fost condusăla sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a intocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se aratăîn comunicatul de presă emis de autoritățile române.

Fiul lui Ilie Dumitrescu riscă cinci ani de închisoare

Fiul cel mare al luiIlie Dumitrescu a fost adus vineri, 25 septembrie, la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). În vârstă de 22 de ani, Toto va trebui să explice de când consumă droguri. El a fost testat acum o lună în urma unei razii a poliției rutiere și a ieșit pozitiv la drog test.

Surse din anturajul său spun că, zilele trecute, au ieșit și analizele de la Institutul Național de Medicină Legală „Prof. Dr. Mina Minovici” (INML).Conform acestora, tânărul consumase canabis și cocaină, două droguri foarte puternice, în momentul în care a fost oprit de oamenii legii chiar în centrul Capitalei.

Conform legii, art. 336 din alin. 2 din Codul Penal, Toto Dumitrescu riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau o amendă penală. Rămâne la latitudinea judecătorilor care va fi pedeapsa pe care o va avea de ispășit tânărul Toto Dumitrescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - Iran: Două femei au fost arestate după ce un bărbat le-a turnat iaurt pe păr pentru că aveau capetele descoperite (VIDEO)
23:40 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Eliberarea de contractele sufletului. Tehnici și practici spirituale (VIDEO)
23:06 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt contractele sufletului și cum ne limitează (VIDEO)
22:33 - Pavel Popescu (PNL): AUR face constant un joc de destabilizare a României. E nevoie de o comisie de anchetă parlamentară serioasă pe tot ce înseamnă ingerința Rusiei în politica, economia și media românești (VIDEO)
21:53 - Scandalul vaccinurilor anti-COVID | Mihăilă, replică la acuzațiile lui Rafila: Noi nu puteam negocia numărul de doze. Alternativa era să las populația fără vaccin / Atunci nu aveam de unde ști cum va evolua pandemia (VIDEO)
21:02 - Cătălin Bordea, de la ”America Express” direct la psiholog: „Înainte eram moldovean până la capăt, dar acolo am pățit o chestie foarte… și încă mi se întâmplă”
20:47 - Bani, înscrisuri şi materiale importante pentru anchetă, găsite la percheziţiile din dosarul privind fraudarea fondurilor pentru ucraineni. Prejudiciul e de 2 milioane de euro
20:17 - Spitalele județene din Buzău şi Ploieşti fac între ele schimb de pacienţi pentru că nu au medici să-i trateze
19:49 - Victor Vrînceanu, primele declarații după despărțirea de Andreea Antonescu: „Nu am putut suporta”
19:21 - Ilona Brezoianu, probleme după ce și-a cumpărat noul apartament: „Am investit atâția bani și ajung să mă spăl ca pe vremuri…”