Gigi Becali, cu cărțile pe masă. De ce a refuzat să-i fie naș lui Cristi Borcea: „Este un blestem”

Gigi Becali, cu cărțile pe masă. De ce a refuzat să-i fie naș lui Cristi Borcea: „Este un blestem

Cristi Borcea (50 de ani) este căsătorit cu Valentina Pelinel, fost model, fostăsoție a politicianului Cristian Boureanu. Pentru omul de afacerieste cel de-al treilea mariaj, prilej cu care a primit o puternică lovitură de la Gigi Becali.

Patronul celor de la FCSB l-a cununat pe Cristi Borcea de două ori. Prima oară, cu Mihaela Borcea. A doua oară, cu Alina Vidican. Pentru cea de-a treia căsătorie, fostul investitor de la Dinamo s-a lovit de refuzul lui Gigi Becali.

Gigi Becali: „Eu nu sunt omul care să cunune la mișto”

Gigi Becali a dezvăluit la Antena 3 motivul pentru care a refuzat să-i fie părinte spiritual lui Cristi Borcea.

„El mai voia să-l mai nășesc, dar eu nu mă joc. Eu când l-am cununat pe Cristi, că-l iubesc, i-am spus așa: Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Dar eu nu sunt omul care să cunune la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părinte spiritual și, pentru mine, tu ești finul și ea fina, Alina”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali: „A treia nevastă este blestem”

Dacă l-ar fi cununat din nou pe Cristi Borcea, Gigi Becali și-ar fi încălcat anumite principii.

„Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel, dar copii, luați-vă nași! Pentru mine, Alina e fina și copii cu Alina, care au fost botezați de mine, că nu se jucăm de-a nășitul (…) Dragostea e altceva. Dacă o iubești, nu o lași niciodată, o ții toată viața. Eu i-am zis (n.r. – lui Borcea). Atunci când critic oamenii care-și lasă nevestele, nu fac aluzie la el. Prima nevastă este dar, a doua este milă, te lasă Dumnezeu, că tu ești vagabond. Din milă pentru tine, te iartă, dar despre a treia se zice că este blestem”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.