Nunta lui Jennifer Lopez și a lui Alex Rodriguez s-a anulat. „Sinceră să fiu, chiar nu știu ce se va mai întâmpla acum”

Nunta lui Jennifer Lopez și a lui Alex Rodriguez s-a anulat. „Sinceră să fiu, chiar nu știu ce se va mai întâmpla acum”
sursa Foto: Instagram

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez trebuiau să se căsătorească anul acesta. Însă, evenimentul mult așteptat a trebuit amânat din cauza pandemiei de coronavirus cu care se confruntă între globul pământesc. În tot acest context, logodnicul cântăreței a declarat la un moment dat în cadrul emisiunii The Tonight Showcă „așteptăm să vedem cum evoluează situația”. De asemenea, și Jennifer Lopez a făcut astfel de afirmații din care reiese că nunta a fost pusă pe „pauză”.

Nunta dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se anulează

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez doreau să își unească destinele pentru totdeauna cât mai repede, însă pandemia de coronavirus le-a stricat planurile. Desigur, nu doar ei se află în situația aceasta. Foarte multe cupluri din întreaga lumea au fost nevoite să renunțe la marele eveniment pentru un timp.

Celebra artistă a mărturisit în cadrul unui interviu prin video call acordat lui Ellen DeGeneres pentru show-ul acesteia, Jennifer Lopez a mărturisit că toate planurile lor în legătură cu nunta au trebuit anulate și că vor trebui să reprogrameze. Nunta trebuia să aibă loc anul acesta.

În momentul în care Ellen DeGeneres a întrebat-o dacă pandemia i-a afectat planurile, Jennifer Lopez a răspuns afirmativ. De asemenea, aceasta a mai adăugat că nu știe care ar fi o potențială următoare dată pentru eveniment.

„De fapt, chiar ne-a afectat puțin, așa că vom vedea ce se întâmplă mai departe. Sinceră să fiu, chiar nu știu ce se va mai întâmpla acum, în ceea ce privește data sau alte lucruri de genul”, a mărturisit Jennifer Lopez.

Aceasta nu a lăsat lucrurile așa și a precizat că în ciuda faptului că toate planurile sau amânat, ziua în care ea și Alex Rodriguez își vor uni destinele va veni mai devreme sau mai târziu.

„Ne aflăm intr-o perioadă de așteptare, ca și restul lumii. Va trebui pur și simplu să așteptăm și să vedem ce se va întâmpla peste câteva luni”, a adăugat vedeta.

Ellen DeGeneres, în glumă, i-a recomandat o nuntă pe TikTok, la care Jennifer Lopez a răspuns: „Este ceva la care să ne gândim”.

Povestea de iubire dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au o frumoasă poveste de iubire care a început în 2017, chiar dacă cei doi se știau de mai bine de 12 ani, potrivit elle.ro. aceștia s-au cunoscut la un meci de baseball din 2005. La acel moment, atât Jennifer Lopez, cât și Alex Rodriguez aveau o relație cu altcineva. Cu toate acestea, destinul a făcut ca cei doi să se reîntâlnească la sfârșitul anului 2016, iar din acel moemnt au început să iasă împreună.

Toată această poveste de iubire care a început să înflorească între cei doi nu putea să ducă decât spre următoarea etapă. Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit în martie 2019 în timpul unei vacanțe de vis în Bahamas. Cei doi au vrut să păstreze privat evenimentul, însă după ceva timp au decis să împărtășească vestea și cu fanii lor. Ulterior, Jennifer Lopez a dezvăluit faptul că dorește să facă nunta cât mai repede cu putință, dar din nefericire, vedeta mai are de așteptat din cauza răspândirii coronaviruslui.

Urmăriți B1TV.ro și pe