Kim Kardashian a ajuns la capătul puterilor. Se gândește să divorțeze de Kanye West

Kim Kardashian a ajuns la capătul puterilor. Se gândește să divorțeze de Kanye West
sursa Foto: Instagram

Să fi ajuns Kim Kardashian și Kanye West în pragul divorțului? Lucrurile nu par a merge prea bine după ce comportamentul rapper-ului a complicat mult întreaga situație. Acesta a publicat tot felul de detalii private despre familia sa pe rețelele sociale. Potrivit unor surse, Kim Kardashiar ar fi ajuns la capătul puterilor și se gândește să renunțe la mariajul ei, însă nici nu vrea să rămână singură cu patru copii.

Kim Kardashian nu vrea să fie divorțată și să devină mamă singură

Relația dintre Kanye West și soția sa, Kim Kardashian, este mai șubredă ca oricând. Potrivit publicației People, citată de Elle, o sursă apropiată cuplului descrie cum Kim Kardashian l-a vizitat zilele trecute pe Kanye în Cody, Wyoming, după ce comportamentul său a lăsat de dorit în ultimele săptămâni.

„Simte că a încercat totul”, spune aceeași sursă. „Era în punctul de a zbura până în Cody efectiv doar să îi spună că mariajul lor a luat sfârșit și să își ia la revedere”.

După ce i-a cerut iertare public soției lui printr-o postare pe Twitter, Kanye West nu a schimbat nimic din ceea ce și-a dorit Kim.

„Nu prea o înțelege. N-a schimbat nimic din ce i-a spus ea că ar fi nevoie să schimbe”, a menționat sursa.

De asemenea, Kim Kardashian nu își dorește să devină o mamă singură, chiar dacă ar avea cum să își susțină financiar copiii.

„Kim e distrusă. Ultimul lucru pe care și-l dorește e să rămână divorțată și cu 4 copii. Știe și ea că va fi bine din punct de vedere financiar, dar o îngrijorează copiii și relația în sine. Tinde spre divorț, dar cine știe dacă va semna până la urmă actele”.

În contextul în care rapper-ul suferă de tulburare bipolară, soția sa l-a sfătuit să renunțe la campania prezidențială și să se concentreze pe sănătatea sa mintală.

„Îl iubește pe Kanye și îl consideră iubirea vieții ei”, adaugă o altă sursă. „Dar nu știe ce să facă”.

Kim Kardashian „știe că nu e sănătos pentru ea să stea cu el acum. Și sincer nu e sănătos nici pentru copii. Trebuie să se adune și să își revină înainte să vrea să mai intre în rolul de partener sau de tată”. Oricum ar fi, însă, „Kim îi vrea doar binele lui Kanye”, concluzionează sursa. „Și mereu îi va dori doar binele”.

Kim Kardashian, supărată din cauza afirmațiilor lui Kanye West

Întregul scandal a început după ce Kanye West, în cadrul primului său miting din campania prezidențială, a dezvăluit că atunci când soția sa a descoperit că este însărcinată cu primul lor copil, North, cei doi au luat în considerare avortul.

„Kim, familia și prietenii lui Kanye sunt îngrijorați pentru el”, a declarat o sursă pentru ET. „Kanye nu se află în locul potrivit și nu ascultă pe nimeni care încearcă să vorbească cu el pentru a-l face să caute ajutor. Kim este supărată pe declamațiile lui Kanye de ieri, în mod special pentru că a vorbit despre posibilitatea de a face un avort și de a nu o naște pe North. Ea știe că asta este ceva ce North va vedea atunci când va mai crește, lucru care este sfâșietor”.

Ultima oră
16:30 - Raluka, intimidată de Carla’s Dreams. De ce s-au certat ex-jurații de la SuperStar: „Eu nu pot să mă abțin”
16:17 - Tribunalul București a suspendat greva de la STB și a dispus reluarea activității
16:07 - Lupta împotriva traficului de persoane, o prioritate pentru Guvern. Nicolae Ciucă: Vreau să mă asigur că avem o coordonare solidă de la nivelul Cabinetului
16:04 - Stadiul lucrărilor de reabilitare la Hotelul Concordia, locul unde s-a pecetluit Unirea Principatelor: Clădirea îşi va recăpăta farmecul de altădată, după ce a ajuns o ruină
15:59 - Valeriu Gheorghiţă: Protecţia după doza booster crește cu 60% faţă de infecţia cu Omicron și cu 90% faţă de cazurile severe și deces (VIDEO)
15:46 - O mare victorie: Indexarea alocațiilor pentru copii în Austria încalcă legea UE!
15:30 - Marcel Ciolacu, replică la acuzațiile aduse de liberali ministrului Sănătății: Am să-i solicit lui Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi (VIDEO)
15:23 - Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Eu cred că România are nevoie de această coaliție (VIDEO)
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE