Margherita de la Clejani, un nou dosar penal. Faptele grave de care este acuzată

Margherita de la Clejani, un nou dosar penal. Faptele grave de care este acuzată
sursa Foto: Facebook

Ultimele luni au fost nefaste pentruMargherita de la Clejani, care s-a ales cu două dosare penale.

Problemele familiei Clejani se datorează atâtmăsurilorrestrictive specifice pandemiei, care au determinat lipsa de activitate a artiștilor, cât și a perioadei zbuciumate prin care trece tânăra cântăreață.

Margherita de la Clejani. Al doilea dosar penal

După ce a provocat accidentul rutier din București, Margherita de la Clejani se află din nou în atenția autorităților. Cântăreața a fost surprinsă alături de un tânăr, într-un parc din Capitală în timp ce loveau animalul de companie al artistei, o maimuță.

După ce a urmărit imaginile apărute în presă, Tudor Ionescu, consilier general la Primăria Capitalei, a făcut o plângere pentru violență împotriva animalelor.

„În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj”, a declarat Tudor Ionescu, potrivit Antena 3.

Consilierul ALDE a primit o adresă din partea autorităților, potrivit căreia, cercetările legate de aspectele reclamate sunt continuate într-un dosar penal.

Lio, maimuța Clejanilor

Mascota artiștilor se numește Lio. Este o maimuță capucin, originară dinAmerica Centrală și de Sud. Ajunge la o înălțime de doar jumătate de metru și cântărește puțin peste 3 kilograme. În medie, această rasă de maimuță ajunge să trăiască până la vârsta de 30 de ani.

„Lio e ochii mei din cap”, a declarat Viorica de la Clejani, mama Margheritei, în cadrul unei emisiuni TV.

Margherita de la Clejani. Primul dosar penal

Sâmbătă, 23 mai, Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în București. Venea dinspre bulevardul Gheorghe Șincai și se îndrepta spre Calea Văcărești. Într-o curbă, a pierdut controlul volanului și a lovit puternic o mașină parcată pe partea dreaptă, care a ricoșat pe linia de tramvai.

Margherita de la Clejani, prinsă la volan sub influența drogurilor

Cântăreața a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Aceasta nu a trecut însă și testul antidrog, care a confirmat suspiciunile polițiștilor.

„Respectivul conducător auto era incoerent. Pur și simplu avea probleme în ceea ce privește comunicare. Au procedat la testarea acestuia cu aparatul drog test, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive”, au declarat polițiștii.

Tânăra artistă și-a recunoscut greșeala. Ea a mărturisit că accidentul s-a produs din neatenție, în timp ce se uita în oglindă și se ruja.

Ioniță de la Clejani invocă o cădere de calciu

Ioniță, tatăl Margheritei a declarat că accidentul se explică printr-o cădere de calciu a cântăreței.

„Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul. Dar, esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie,cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Brigada Rutieră: „Era incoerentă (n.r. – Margherita)”

În urma accidentului, Margheritei i s-a reținut permisul de conducere și i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența drogurilor.

„Era incoerentă, nu se exprima corect, comporamentul nu era corespunzător. Existau suspiciuni. Au procedat imediat cu testarea cu aparatul DrugTest. A fost condusă la sediul INML pentru recoltarea probelor de urină, după care a fost audiată, s-au efectuat fotografii ale autovehiculului, mașina a fost preluată pe o platformă. Cercetările vor continua.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub substanțe psihoactive. Permisul este reținut pe toată durata cercetărilor”, a menționat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, la Antena Stars.

Cine este Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani a devenit cunoscută în spațiul public drept „fiica Clejanilor”. Cântă de mică alături părinții săi și fratele mai mic, Fulgi.

Un lucru mai puțin cunoscut despre tânăra cântăreață este faptul că a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion, din București. Potrivit diplomei, Margherita este jurnalist.

Margareta Miryam Manole este numele real al cântăreței.

Urmăriți B1TV.ro și pe