Cât de lung este, de fapt, părul Mariei Dragomiroiu. Câți centimentri are cu adevărat

Cât de lung este, de fapt, părul Mariei Dragomiroiu. Câți centimentri are cu adevărat
FOTO: Facebook: Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară de la noi. Talentul incontestabil și registrul vocal impresionant i-au adus succesul, însă pe lângă faima din industria muzicală, artista se bucură și de cel mai lung păr natural pe care îl are o personalitate autohtonă. Recent, Cancan.ro, a dezvăluit care este lungime șuvițelor artistei, pentru care multe vedete ar putea fi geloase.

Artista cântă de peste patru decenii, iar vocea ei s-a auzit adesea la concertele din România, cât și din afara țării. De-a lungul anilor, artista a interpretat piese de sulfet pentru români, rămânân în sufletul acestora. Nu este cunoscută pentru avere impresionantă pe care a agonisit-o, ci pentru talentul și delicatețea ei.

Pe lângă acestea, există un detaliu la Maria Dragomiroiu, pe care nimeni nu îl poate trece cu vederea. Părul artistei are o lungime impresionantă și este natural, comparativ cu extensiile sau perucile pe care uneori recunosc că le poartă artiștii autohtoni.

Cât de lung este părul Mariei Gragomiroiu

Interpreta de muzică populară ține foarte mult la podoaba ei capilară. În trecut, artista a mărturisit cum își îngrijește șuvițele și mai ales ce lungime au acestea. Ritualul de îngrijire nu este unul sofisticat, așa cum poate s-ar fi așteptat multă lume. Artista mărturisește că îl spală cu șampon, îi pune balsam și îl usucă cu ajutorul unui prosop.

Nici lungimea acestuia nu mai este un mister, căci Maria a dezvăluit faptul că șuvițele ei măsoară aproximativ un metru. „Pe mine nu mă interesează lungimea părului, îl am cam de un metru, ci să mă simt eu confortabil şi să îmi stea bine. Îl spăl cu şampon, îi pun balsam, după care îl pun într-un prosop şi îl usuc. Primăvara, timp de trei luni, iau magneziu. Părul îl spăl o dată pe săptămână, nu mai rar”, a povestit Maria Dragomiroiu, scrie Cancan.ro.

Pe lângă podoaba capilară de invidiat, Maria Dragomiroiu mai are o pasiune inedită. Artista împărtășește aceeași paiune cu multe femei pasionate de modă și anume dragostea pentru pantofi. În repetate rânduri, ea a mărturisit că investește banii în încălțăminte și că nu se poate abține atunci când vede o pereche de pantofi care să îi placă. Așa ar fi ajuns să fie în prezent posesoarea unei colecții impresionante de 100 de perechi de încălțări.

Ce pensie are interpreta de muzică populară

Timp de aproape 40 de ani a cunoscut succesul pe scenele din România și din lume. Vocea ei a încântat sute de români la concerte și petreceri.

La începutul acestui an însă, Maria Dragomiroiu, în vârstă de 64 de ani, a făcut un anunț mai puțin fericit. Interpreta de muzică populară a dezvăluit ce pensie are, după 40 de ani de activitate. „Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, a povestit această la începutul anului 2020, potrivit Impact.ro.

Maria Dragomiroiu are o relație de mai bine de trei decenii cu Bebe Mihu. Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi, iar pe parcursul anilor au reușit să fie întotdeauna alături unul de celălalt, în momentele grele sau mai puțin fericite.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)