Marilyn Manson, dat în judecată pentru agresiune sexuală și hărțuire. Fosta asistentă personală a povestit totul

Marilyn Manson, dat în judecată pentru agresiune sexuală și hărțuire. Fosta asistentă personală a povestit totul
foto: indiewire.com

Marilyn Manson este din nou acuzat de agresiune sexuală și hărțuire. Brian Hugh Warner pe numele său real, artistul a fost dat în judecată de fosta asistentă, potrivit BBC.

Avocații lui Ashley Walters au depus marți, 18 mai plângere la Curtea Superioară din los Angeles. Fosta asistentă a cântărețului a declarat, prin intermediul avocaților, că Manson era violent și „căuta să creeze un mediu în care Walters să fie exploatată sexual, personal și profesional, manipulată și abuzată psihic”.

Cum a ademenit-o Marilyn Manson pe Ashley Walters, presupusa victimă a agresiunilor fizice și psihice

Manson și Walters s-au întâlnit prima oară în 2010, după ce cântărețul a contactat-o pe femeie prin intermediul rețelei sociale MySpace, potrivit documentelor oficiale. La acea vreme, presupusa victimă avea vârsta de 26 de ani și era fotograf, la început de drum.

Cântărețul i-a transmis tinerei că-i apreciază munca și a chemat-o la vila sa de la Hollywood. Starul metal i-a cerut fetei să-i facă o serie de fotografii, iar la un moment dat a solicitat ca Walters să-și dea jos fusta, se mai arată în plângerea femeii.

Manson i-a propus un salariu dublu față de cât câștiga la acea vreme Ashley Walters, pe care tânăra l-a acceptat. Artistul s-a năpustit asupra ei, a agresat-o sexual de la prima înâlnire și nu a putut pleca acasă decât în ziua următoare. În calitate de asistentă personală, femeia spune că i s-a cerut să muncească 48 de ore fără oprire, să accepte avansurile sexuale ale prietenilor lui Manson și să facă și muncă de ospătar.

În replică, Manson a respins categoric acuzațiile, pe care le-a etichetat drept „denaturări oribile ale realității”.

Pentru starul american este al doilea scandal major din ultimele luni. ActrițaEvan Rachel Wood, fosta logodnică, l-a acuzat pe cântăreț la începutul acestui an de abuzuri grave. Pe fondul acestui scandal, Manson a fost nevoit să se retragă de la casa de discuri cu care colabora.

Marilyn Manson ar avea o „cameră pentru viol”

Peste zece femei l-au acuzat până acum pe Manson de abuzuri fizice și psihice. Cântăreața Phoebe Bridgers a dezvăluit că artistul avea o cameră special amenajată„pentru viol”

„Am fost acasă la Marilyn Manson, când eram adolescentă, împreună cu niște prieteni. Eram un mare fan. Ne-a prezentat o cameră din casă drept ‘camera de viol’. Am crezut că era doar un simț al umorului prost. Am încetat să mai fiu unul din fanii săi. Le susțin pe toate victimele sale care au avut curajul să vorbească. Casa de discuri știa, managementul său știa, trupa știa. Că iau distanță acum, pretinzând că sunt șocați și oripilați este incredibil de penibil“, a notatpe Twitter Phoebe Bridgers.

Urmăriți B1TV.ro și pe