Nepotul regretatului Elvis Presley a murit. Benjamin Keough s-a sinucis, împușcându-se în piept

Nepotul regretatului Elvis Presley a murit. Benjamin Keough s-a sinucis, împușcându-se în piept

Fiul Lisei Marie Presley, Benjamin Keougha murit la vârsta de 27 de ani. El a fost găsit fără viață într-osuburbie a Los Angeles-ului, California, duminică dimineață.

Nepotul lui Elvis Presley a fost găsit împușcat

Potrvit TMZ, cauza morții nepotului lui Elvis Presley este o împușcătură în piept pe care și-ar fi provocat-o singur. Din păcate, medicii care au ajuns să îi acorde primul ajutor nu au mai putut să-i salveze viața și l-au declarat mort la fața locului.

Poliția a declaratcă a preluat un apel de urgență,duminică în jurul orei 6:30, iar la sosire au localizat victima care prezenta o plagă împușcată la nivelul pieptului.

Lisa Marie Presley este devastată de emoartea fiului ei,Benjamin Keough

Surse din apropierea fiicei lui Elvis Presley susțin că Lisa Presley este devastată de pierderea fiului ei.

„Mama lui este devastata și de neconsalat, însă încearcă să rămână puternică pentru gemenii ei de 11 ani și pentru fiica ei cea mare, Riley. Totuși, el în adora pe băiat. El era marea ei dragoste„, a declarat un apropiat al Lisei Marie Presley.

Cine era Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley

Benjamin esteal doilea dintre cei patru copiiai Lisei Marie Presley, învârstă de52de ani, și a fostuluisău soț, cântărețul Danny Keough, de 55de ani, precum și nepotul celebrului cupluElvis și PrisillaPresley.Acestaseamăna foarte mult cu regretatul său bunic, Regele Rock N’ Roll-ului, spre încântarea fanilor care îl asaltau de cele mai multe ori pentru fotografii.
Elvis rămâne unul dintre cei mai celebri cântăreți din toate timpurile, cu 149 de melodii în topulHot 100 Billboard și 18 de hituri în fruntea clasamentului.