Nici nu s-au împăcat bine și deja o înșală. Gheorghe Turda a adus-o în pragul disperării pe Nicoleta Voicu

Nici nu s-au împăcat bine și deja o înșală. Gheorghe Turda a adus-o în pragul disperării pe Nicoleta Voicu
Sursa foto: www.impact.ro

După mai multe certuri și împăcări, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu păreau că în sfârșit știu ce își doresc de la viață. Cândrelația dintre cei doi părea foarte stabilă, chiariubita lui Gheorghe Turda a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la relația dintre ei. Celebra cântăreațăîl acuză de infidelitate pe partenerul ei de viață.Ce a mărturisit Nicoleta Voicu?

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, relație complicată

Cei doi au avut parte de mai multe certuri de-a lungul timpului, lucruri ce au dus la despărțire și împăcare. Într-un final, relația dintre cei doi părea foarte stabilă, dar recent iubita lui Gheorghe Turda a început săîl acuze de infidelitate. Ce a mărturisit Nicoleta Voicu?

Cei doi interpreți de muzică popularăau o relație foarte complicată. De-a lungul timpului,Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au avut parte de mai multe neînțelegeri, însă chiar și așa, cei doi nu au putut sta departe unul de celalalt din mai multe motive. Nici măcar admiratoriicelor doi artiști nu știu ce să mai creadă cu privire la relația lor. Fanii sunt mereu confuzi pentru faptul că nu pot lua o decizie pentru mult timp. Recent, Nicoleta Voicu a vorbit deschis despre povestea de dragostepe care o trăiește alături de interpretul de muzică populară Gheorghe Turda.

Celebra artistăîl acuză pe partenerul ei de viață că o înșeală și nu știe ce să mai creadă cu privire la bărbatul iubit.

„Mă surprinde că dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei. Am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața. Efectiv, am sentimentul că nu pot să scap de el”, a declarat Nicoleta Voicu, conform Antena Stars.

Gheorghe Turda i-a oferit un inel de logodnă

După mărturisirile făcute cu privire la escapadele iubitului ei, Nicoleta Voicua dezvăluit și că a primit în dar un inel din partea lui. Conform informațiilor, acest inel ar fi un semn de împăcare între cei doi, iar vedeta s-a arătat foarte surprinsă de gestul lui GheorgheTurda. De asemenea, faimoasa artistăa decis să își petreacă noaptea la el, lucru ce ne arată că încă mai există o urmă de speranță pentru relația lor.

„În momentul în care urc la tine în mașină, îți sună telefonul și tu nu răspunzi, se ridică semne de întrebare. Când am rămas într-una din seri la el, eram inabordabilă, nu-i mergea cu mine și îl văd că dispare din bucătărie. Apoi, după câteva minute vine și scoate ceva din buzunar, o cutiuță, din care a răsărit un inel care reprezenta o astfel de împăcare. Am acceptat inelul, am rămas la el în seara respectivă și într-un moment de liniște a zis așa „Știi ce mi-aș dori, dar să nu dai în presă. Să gravezi data ta de naștere și inițialele numelui meu.” Parcă eram într-un film. I-am zis că mergem, că facem. M-a surprins puțin. În spatele meu este tot timpul el, nu pot să scap de el, niciodată”, a mai spusNicoleta Voicu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti