Planuri de film pentru Jennifer Lopez! Artista vrea să facă o peliculă alături de Alex Rodriguez

Planuri de film pentru Jennifer Lopez! Artista vrea să facă o peliculă alături de Alex Rodriguez
foto: cheatsheet.com

Una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume, Jennifer Lopez, este dornică să apară din ce în ce mai mult în filme.

După ultimul rol, din Hustlers, vedeta îşi doreşte să se implice cât mai mult în viaţa de actriţă. J.Lo ar vrea chiar să joace într-o producţie alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, relatează Radaronline.com.

Se pare că deşi nu are o experienţă vastă în faţa camerelor, Rodriguez ar fi un actor talentat. „Alex este chiar un actor destul de bun, deşi a jucat doar în roluri secundare în ultimii ani.! au spus surse din anturajul celor două staruri pentru sursa citată mai sus.

Să ne amintim că J.Lo a fost nominalizată ca Cea mai bună actriţă în rol secundar la Globurile de Aur, SAG Awards, şi Chritics Choice Awards, pentru rolul Ramonei Vega, în filmul Hustlers, iar Alex Rodriguez este lodogit cu ea.

Tocmai de aceea, posibilitatea ca Jennifer Lopez să înceapă o carieră de succes, în roluri principale nu este chiar una mică. Mai mult decât atât, surse din anturajul vedetelor au susţinut pentru Radaronline că „el ar fi chiar încântat să facă un fel de remake pentru Mr. & Mrs Smith alături de J.Lo”.

Urmăriți B1TV.ro și pe