Sfinții Constantin și Elena 2020. Cele mai frumoase mesaje și urări

Sfinții Constantin și Elena 2020. Cele mai frumoase mesaje și urări
FOTO: Pixabay.com

Astăzi Biserica Ortodoxă sărbătorește Sfinții Împărați Constantin și Elena. Sărbătoarea cu dată fixă are loc în fiecare an în ziua de 21 mai. Cu această ocazie aproape două milioane de români își sărbătoresc onomastica. Pentru ca ziua lor să fie mai frumoasă, nu uitați să le trimiteți cele mai frumoase mesaje și urări cu ocazia aniversării.

Numele de Constantin și Elena sunt foarte populare la noi în țară, mai ales în rândul femeilor. În 2019, potrivti datelor publicate de A1.ro existau 1.1 milioane de femei botezate Elena și 600.000 de bărbați ce poartă numele de Constantin.

În România sunt 1.800.643 de români care își serbează astăzi onomastică, fiind un moment numai bun pentru persoanele dragi și pentru prieteni să îți transmită cele mai frumoase mesaje, urări și gânduri bune.

Mesaje și urări de Sfintii Constantin si Elena

Mesajele de Sfântul Constantin și Elena pot fi trimise prin sms, printr-o felicitare virtuală, o urare pe contul personal de socializare sau chiar un frumos buchet de flori trimis persoanei dragi sau o surpriză dulce.

Fiecărei persoane îi plac mesajele și urările de bine pe care le priește de ziua onomastică sau atunci când aniversează ziua de naștere, așa că încearcă să alegi un mesaj pe care să îl transmiți din sfulet. Potrivit Libertatea.ro, iată cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți familiei și celor dragi:

La mulţi ani, Constantin, şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se indeplinească toate dorinţele.

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească. La Mulți Ani, Elena!

La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!

Ce nume se serbeaza de Sfintii Constantin si Elena

Data de 21 mai nu este prilej de sărbătoare doar pentru persoanele botezate Elena sau Constantin, ci și pentru cei care au prenume derivate din acestea. Iată toate prenumele care se sărbătoresc cu ocazaia Sinfiților Împărați Constantin și Elena: Ileana, Leana, Lenuța, Nuți, Constanța, Constantina și Costel, Costin, Costinel, Costi și Costeluș.

Persoanele care poartă numele de Elena, pot fi private ca o sursă de inspirație, de către persoanele care ajungă să le stea în apropiere. Caracterul persoanelor botezate după Sfântă Împărăteasă Elena, poate fi unul visător. Ele sunt femei puternice și misterioase.

Prenumele de Constantin își are originea în limba latină, simbolizând caracterul ferm și hotărât al celui care îl poartă. Iată câteva, potrivit sursei citate anterior, cele mai frumoase urări pentru Constantin și Elena:

La multi ani, Elena

„De ziua numelui tău, îţi doresc noroc, fericire şi sănătate. Să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Elena!”

La multi ani, Lenuta/Nuti/Leana

„Dragă Lena, eşti cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva. Primeşte asadar, din partea mea, multe gânduri bune, urări de sănătate şi un La mulţi ani din suflet!”

„Vreau să îţi urez toate cele bune de „Constantin si Elena”! Sfântul căruia îi porţi numele să te ocroteasca mereu!”

La multi ani, Ileana

”Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La mulți ani!”

La multi ani, Constanta/Constantin

„E ziua ta, dragă Constanța! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri!”

La mulți ani, Constantin

„La mulţi ani! Fie ca Sfântul Constantin al cărui nume îl porţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiasca fericirea dorită şi liniştea interioară.”

„Să bem! Ziua de azi a început bine, pentru că este ziua numelui tău! Aşa că îţi reamintesc că ai lângă tine cei mai buni prieteni şi, bineînţeles, că azi dai de băut!”

”Cu ocazia onomasticii, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţă şi că sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri! La Mulți ani, Constantin!”

La multi ani, Costel/Costica/Costi/Costelus/Costin

„La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin şi Elena”! Să ai parte de bucurii!”

Urmăriți B1TV.ro și pe