Consilier prezidențial, surprins dormind buștean în timpul unei vizite oficiale: Dan Mihalache susține că fotografiile sunt o manipulare (FOTO)

Consilier prezidențial, surprins dormind buștean în timpul unei vizite oficiale: Dan Mihalache susține că fotografiile sunt o manipulare (FOTO)
Foto: evz.ro

Şeful cancelariei prezidenţiale a fost fotografiat în ipostaze neobişnuite. Aflat în timpul unei vizite oficiale în Serbia, Dan Mihalache stă întins pe spate în scaun.

Imaginile cu şeful cancelariei prezidenţiale aflat într-un moment de repaus au fost surprinse în luna iulie în timpul unei vizite oficiale efectuate de preşedintele Klaus Iohannis în Serbia.
Şeful statului a avut o întrevedere cu omologul său sârb, Tomislav Nikolic.

La întâlnire au participat şi consilierii celor doi preşedinţi, printre care şi Dan Mihalache.

Se pare că discuţiile nu au fost prea interesante pentru şeful cancelariei prezidenţiale.

Potrivit jurnaliştilor de la Click, după ieşirea din sală a celor doi preşedinţi, Dan Mihalache a pierdut lupta cu somnul şi ar fi adormit chiar în faţa consilierilor sârbi. Unul dintre aceştia chiar s-a distrat şi a imortalizat momentul potrivit tabloidului.


Foto: click.ro

Dan Mihalache susţine că fotografiile sunt de fapt o manipulare.

„Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment in care delegația română astepta terminarea convorbirilor te-a-tete dintre presedintii Nikolic si Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de de o ora. De altfel cine se uita la poza vede foarte clar ca fiecare membru al delegatiei isi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, altii citeau documente. Mi-as fi dorit eu sa atipesc, dar nu am aceasta capacitate din pacate”, a explicat oficialul.

Dan Mihalache este un personaj extrem de controversat în lumea politică. Acesta a trecut pe la PSD, acolo unde a fost mâna dreapta a lui Adrian Năstase. În 2009, Mihalache a trecut în barca PNL, unde a fost consilierul lui Crin Antonescu. În 2014, preşedintele Klaus Iohannis l-a numit şeful cancelariei prezidenţiale în ciuda protestelor societăţii civile.


Foto: click.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe