Sute de români din diaspora stau la cozi în fața secțiilor, pentru a vota. Oamenii s-au așezat la rând încă de la prima oră (FOTO)

Sute de români din diaspora stau la cozi în fața secțiilor, pentru a vota. Oamenii s-au așezat la rând încă de la prima oră (FOTO)
Foto: Andrei Ion

Sute de români din diaspora stau la coadă în faţa secţiilor de votare, pentru a se asigura că-şi exercită dreptul de vot. Unii dintre ei au venit încă dinaintea deschiderii secțiilor, pentru a se asigura că sunt printre primii care votează.

Mai mult, românii din diaspora s-au mobilizat pe grupurile de Facebook pentru a se ajuta, în cazul în care unii stau departe de secțiile de vot și nu au mijloace de transport.

Sute de români s-au așezat la coadă, în ploaie, la secția de vot de la Consulatul României din Roma, Italia.

Sunt cozi și la Torino, Viena, Nurenberg, Bruxelles, Munchen, Stuttgart, Bochum, Castellon.

Surse Foto: Oana Țoiu, Vlad Voiculescu, Carmen Rebisant, Ilie-Florin Schipor, Andrei Ion

Ultima oră
15:30 - Marcel Ciolacu, replică la acuzațiile aduse de liberali ministrului Sănătății: Am să-i solicit lui Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi (VIDEO)
15:23 - Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Eu cred că România are nevoie de această coaliție (VIDEO)
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin
14:56 - Judecătorii australieni au motivat decizia de expulzare a lui Novak Djokovic. Argumentele lor
14:42 - Simona Halep, calificată în turul al treilea de la Australian Open după o adevărată demonstrație de forță. Finalista ediției din 2018 a cedat doar două ghemuri în partida cu Haddad Maia
14:42 - Florin Cîțu, semnal de alarmă în PNL. Liberalul, îngrijorat că Ministerul Finanțelor se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern (surse)
14:37 - Un bărbat a murit, în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. Alte două femei au fost grav rănite
14:32 - Este o canapea o idee bună pentru bucătăria ta?