Klaus Iohannis: „Fără mine și prezența mea, PSD chiar ar fi reușit să distrugă justiția, să acapareze întreagă Românie, o catastrofă pentru multe generaţii” (VIDEO)

Klaus Iohannis: Fără mine și prezența mea, PSD chiar ar fi reușit să distrugă justiția, să acapareze întreagă Românie, o catastrofă pentru multe generaţii (VIDEO)
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis și-a depus vineri oficial la Biroul Electoral Central candidatura pentru alegerile prezidențiale. Acesta a anunțat că a strâns nu mai puțin de 2,2 milioane de semnături de susținere.

„Sunt foarte bucuros să pot să vă anunț că mi-am depus candidatura pentru înca un mandat de președinte al României și împreună cu documentele mele am depus împreuna cu PNL peste 2,2 milioane de semnaturi ale românilor care susțin această candidatură”, a declarat Klaus Iohannis.

Acesta a lansat şi un atac la adresa PSD arătând că doar el a putut să oprească PSD din a distruge ţara pentru generaţiile viitoare.

„PSD trebuie îndepărtat de la putere prin mijloace constituționale și nu în alt fel. Avem această majoritate în jurul PSD în urma unui scrutin, când PSD a obținut un rezultat important, am făcut ceea ce puteam să fac. Dar PSD a fost o catastrofă, toate instituțiile care au fost conduse prin incompetență și rea-credință trebuie reparate”, a arătat Klaus Iohannis.

Acesta a arătat şi principalele motive pentru care a intrat în cursa pentru al doilea mandat de preşedinte.

„E nevoie de modernizarea României, spitale moderne, autostrăzi, școli curate, o administrație care are cetățeanul în centru și nu aparatul funcționăresc.Toate aceste lucruri trebuie reclădite și acest lucru poate fi denumit simplu: România normală. E ce îmi doresc eu pentru țara mea: respectarea cu sfințenie a drepturilor cetățenești, o țară din care tinerii nu mai vor să plece, țara în care mulți vor să se întoarcă cu drag și cu speranță.

Trebuie să vedem imensa pagubă produsă de PSD și cred că pot spune acum la final de mandat că am reușit să previn foarte multe din stricăciunile planificate de PSD”, a completat preşedintele.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
16:17 - Tribunalul București a suspendat greva de la STB și a dispus reluarea activității
16:07 - Lupta împotriva traficului de persoane, o prioritate pentru Guvern. Nicolae Ciucă: Vreau să mă asigur că avem o coordonare solidă de la nivelul Cabinetului
16:04 - Stadiul lucrărilor de reabilitare la Hotelul Concordia, locul unde s-a pecetluit Unirea Principatelor: Clădirea îşi va recăpăta farmecul de altădată, după ce a ajuns o ruină
15:59 - Valeriu Gheorghiţă: Protecţia după doza booster crește cu 60% faţă de infecţia cu Omicron și cu 90% faţă de cazurile severe și deces (VIDEO)
15:46 - O mare victorie: Indexarea alocațiilor pentru copii în Austria încalcă legea UE!
15:30 - Marcel Ciolacu, replică la acuzațiile aduse de liberali ministrului Sănătății: Am să-i solicit lui Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi (VIDEO)
15:23 - Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Eu cred că România are nevoie de această coaliție (VIDEO)
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin