Lucian Bode: Diana Şoşoacă „încalcă deliberat legea”. Este un act de iresponsabilitate faţă de ceilalţi

Lucian Bode: Diana Şoşoacă „încalcă deliberat legea”. Este un act de iresponsabilitate faţă de ceilalţi
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, afirmă că Diana Şoşoacă a fost amendată de mai multe ori pentru nerspectarea regulilor la protestele.

Lucian Bode:A fost sancţionată contravenţional în mai multe rânduri

“Mă abţin foarte greu să comentez comportamentul unor colegi parlamentari care aleg deliberat să încalce legea. Acesta este, înainte de toate, un act de iresponsabilitate faţă de ceilalţi care respectă legea şi indiferent cum te numeşti şi ce calitate ai, să ştii că vei suporta rigorile legii dacă tu deliberat încalci legea”, a afirmat Bode,la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, potrivit News.ro.

Lucian Bode a evitat să spună dacă Diana Şoşoacă a plătit vreuna dintre aceste amenzi.

“A fost sancţionată contravenţional în mai multe rânduri. Conform legii, numărul şi valoarea sancţiunilor privesc strict persoana în cauză şi nu pot să le comunic public, dar vă asigur că de fiecare dată instituţiile statului au aplicat legea şi de fiecare dată când s-a impus o sancţiune ea a fost aplicată, fie că a fost o sancţiune aplicată în calitate de participant, fie că a fost aplicată în calitate de organizator al unor astfel de manifestări”, a explicat ministrul de Interne.

Tags: