Senatoare PNL: Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor

Senatoare PNL: Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor
Foto: vivafm.ro

E jale mare în PNL. După ce zeci de liberali au semnat proiecte de creştere a pensiilor aleşilor, acum parlamentarii se plâng şi de indemnizaţii prea mici.

Protagonista este Vasilica Steliana Miron – senator PNL care spune că indemnizaţia de parlamentar este atât de mică, încât banii nu-i ajung nici măcar pentru coafor, informează B1 TV.

Iar senatorul mărturiseşte că pentru a-şi păstra imaginea este nevoită să apeleze la banii soţului ei.

„Prefer hainele şi pantofii de la producătorii locali. Am și discount-uri foarte mari. Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, spune senatorul PNL.

Salariul de parlamentar nu i-ar ajunge nici pentru haine, mai ales că tot, parlamentarul PNL spune că o ţinută o costă aproximativ 600 de lei şi că, deşi preferă hainele mai ieftine, niciodată nu s-a îmbrăcat de două ori la fel.

Vasilica Steliana Miron a trecut la PNL în luna februarie 2014, aflându-se acum la primul mandat de senator.

În ceea ce priveşte veniturile soților Miron, acestea sunt indemnizația de senator de aproximativ 60.000 de lei pe ultimul an fiscal al Stelianei Miron, adică aproximativ 5.000 de lei lunar, precum şi onorariul de aproape 98.000 de lei al executorului judecătoresc Cătălin Miron.

Urmăriți B1TV.ro și pe