Kaufland are un anunţ important pentru toţi românii care-i calcă pragul

Kaufland are un anunţ important pentru toţi românii care-i calcă pragul

Kaufland Romania este unul dintre cele mai căutate supermarketuri. Retailerul german şi-a obşnuit clienţii să ofere, zilnic sau săptămânal, reduceri la cât mai multe produse.

Kaufland a publicat catalogul pentru 29 iulie – 4 august

Kaufland a decisa sa publice noul catalog cu oferte pentru perioada 29 iulie – 4 august pentru a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a afla din timp ceea ce vor putea cumpara din magazinele din toata tara. Kaufland are obiceiul de a isi anunta din timp clientii cu privire la noutatile importante care ajung in toate magazinele sale, in materie de promotii, astfel ca tot cee ce vedeti mai jos reprezinta ceea ce veti putea cumpara in urmatoarele zile, conform idevice.ro.

Câte produse sunt listate în acest catalog?

Kaufland listeaza in catalogul sau foarte multe produse interesante, peste 100 la numar. Promotiile pe care cei de la Kaufland le vor avea disponibile incepand cu 29 iulie sunt prezente acolo si, daca erati in dubii cu privire la ceea ce ati putea cumpara la pret redus din supremarketurile Kaufland, ei bine lucrurile devin mult mai simple multumita catalogului.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti