Kaufland vine cu o veste uluitoare pentru toţi clienţii

Kaufland vine cu o veste uluitoare pentru toţi clienţii

Kaufland, unul dintre cei mai mari retaileri din Romania, vine cu o veste grozavă pentru toţi clienţii săi: reprezentanţţii supermarketului anunţă o schimbare.

Ce oferte găsiţi la Kaufland?

Despre ce veste e vorba? Cei de la Kaufland au publicat ieri catalogul cu noile reduceri care sunt valabile saptamana acesta, pana pe 28 iulie, s vorbim despre oferte foarte bune care sunt acum disponibile pentru toti cei interesati sa profite de ele, fara vre rezerva.

Unde găsiţi catalogul Kaufland?

Kaufland are catalogul sau de reduceri disponibil in cadrul website-ului sau, separat de celelalte promotii pe care le listeaza pentru alte tipuri de produse din cadrul magazinelor din toata Romania. Kaufland listeaza in acest catalog sute de produse care beneficiaza de reduceri de pana la cateva zeci de procente, si asta in conditiile in care existau oricum destule promotii in cadrul tuturor magazinelor sale, doar ca acum exista chiar mai multe pentru noi.

Ce campanie mai are supermarketul?

Kaufland are deasemenea o alta promotie in care ii ajuta pe clienti sa aleaga ce produs vor primi gratuit intr-o campanie de tipul 1 + 1, pe website-ul sau fiind o pagina speciala in care puteti alege produsul favorit, anunţă idevice.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti