Peste 5.000 de turiști au urcat pe pârtiile de altitudine, din stațiunea Sinaia. Cozi imense la instalațiile de transport pe cablu

Peste 5.000 de turiști au urcat pe pârtiile de altitudine, din stațiunea Sinaia. Cozi imense la instalațiile de transport pe cablu

Sâmbătă, peste 5.000 de turiști au urcat pe pârtiile de altitudine de la Sinaia. În cea de-a doua zi a anului s-au format cozi imense la instalațiile de transport pe cablu, iar oamenii au așteptat chiar și 2 ore pentru a se putea deplasa, informează city managerul orașului, potrivit Agerpres.

Suplimentarea efectivelor de jandarmi, cerută de autorități

Marian Panait, city managerul primariei Sinaia a anunțat că peste 5.000 de turiști au urcat pe pârtiile din golful alpin, iar autoritățile locale au solicitat inclusiv suplimentarea efectivelor de jandarmi, pentru a se asigura respectarea măsurilor impuse de contextul pandemiei de COVID-19.

Turiștii veniți să practice sporturi de iarnă sau să se plimbe au format cozi imenze la instalațiile de transport pe cablu, timpul de așteptare ajungând să fie de până la 2 ore. Vremea este însorită la Sinaia, iar pârtiile oferă condiții bune pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Totodată, potrivit sursei citate mai sus, condiții bune de practicare a sporturilor de iarnă sunt și pe pârtiile din Azuga și Bușteni.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe