Simona Halep, eliminare dramatică la Madrid. A fost învinsă de Elise Mertens

Simona Halep, eliminare dramatică la Madrid. A fost învinsă de Elise Mertens
foto: Hepta.ro / DPA Images / DAVE HUNT

Simona Halep (3 WTA)a pierdut în fața lui Elise Mertens (16 WTA), în optimile turneului de la Madrid, în urma unei confruntări dramatice. Belgianca a încheiat meciulcu 2-1, după ce românca a câștigat primul set.

Numărul 3 WTA s-a impuscu 6-4 în primul set, dar belgianca a revenit în forță în cel de-al doilea, pe care l-a câștigat cu 7-5. Tot cu 7-5 a câștigat Mertens șisetul al treilea.

„Sunt foarte fericită cu această performanță, a fost o adevărată bătălie, sunt cu adevărat încântată.

Trebuie să-mi revin acum, sunt foarte bucuroasă să fiu pentru prima oară în sferturi la Madrid. Nu am prea mult timp ca să sărbătoresc după acest succes, următorul meci este aproape”, a declarat Mertens imediat după meci.

Duel de foc pentru Elise Mertens, în sferturile turneului de la Madrid

În confruntările cu Mertens, Simona Halep are 4-2 după meciul de marți, de la Madrid Open, organizat de către Ion Țiriac.

Elise Mertens va juca în sferturile competiției în fața câștigătoarei confruntării dintre Aryna Sabalenka (7 WTA), cotată marea favorită, în fața Jessicăi Pegula (33 WTA), care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în primul tur.

UPDATE 17:33 – Elise Mertens va juca în sferturile competiției împotriva Arynei Sabalenka. Sportiva din Belarus a spulberat-o pe Jessica Pegula cu 6-1, 6-2.

Urmăriți B1TV.ro și pe