Audi Q5 cu o roată lipsă, filmat cum rulează cu 130 km/oră, pe o autostradă din SUA. Șoferița le făcea cu mâna celorlalți șoferi (VIDEO)

Audi Q5 cu o roată lipsă, filmat cum rulează cu 130 km/oră, pe o autostradă din SUA. Șoferița le făcea cu mâna celorlalți șoferi (VIDEO)
Roata dreaptă față lipsea, mașina rulând pe discul de frână, care scotea scântei pe asfalt, sursă foto: captură YT

Imagini ireale filmate pe o autostradă din Orange County, California, SUA. Un Audi Q5 negru a fost surprins în timp ce rulează cu 130 km/oră, având portbagajul deschis și doar…trei roți, arată Independent.

Roata dreaptă față lipsea iar mașina rula pe discul de frână, care scotea scântei pe asfalt

Un alt șofer filmează și este uluit de scena care se derulează în fața ochilor săi.
Se apropie de mașina cu pricina și vede cum șoferița îi face cu mâna într-o manieră prietenoasă, părând că nu realizează ce se întâmplă.

Cursa nebună a femeii ia sfârșit la un semafor, când intră în spatele unui Volkswagen Tiguan. După accident, șoferul care înregistrează se oprește lângă șofriță și o întreabă dacă știe că circulă pe trei roți și dacă nu conduce sub influența drogurilor.

Mașina a fost sechestrată de polițiști, după accident

Femeia, care își menține calmul pe tot parcursul filmării, spune că nu se află sub influența drogurilor, dar nu pare să fie conștientă de faptul că și-a pierdut o roată.

Ba mai mult, ea se scuză spunând că cineva a mai ajutat-o ​​și că mașina nu părea să frâneze. În scurt timp, la locul accidentului au venit și polițiștii. Şoferiţa nu a fost arestată, dar vehiculul i-a fost sechestrat.

Parchetul investighează acum cazul, scrie Bild. De asemenea, se va verifica dacă femeia s-a aflat sub influența drogurilor sau a medicamentelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe