Dacă aveți această MAȘINĂ, MERGEȚI URGENT la service! Ce probleme are și CINE suportă COSTUL reparației

Dacă aveți această MAȘINĂ, MERGEȚI URGENT la service! Ce probleme are și CINE suportă COSTUL reparației
Foto: Audi Q5 / Facebook

Audi România anunță rechemarea în service a unui număr destul de important din popularele mașini Q5, care au o defecțiune minoră: măștile pasajelor de roată se pot desprinde.

S-A TERMINAT! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DUREROS! VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP: ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Este vorba de 572 de automobile Q5 din ultima generație, cea lansată în 2017.

BOMBĂ MONDENĂ! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ DE DUPĂ GRATII! RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL

“Măștile pasajelor de roată nu sunt fixate complet și în acest caz, în timp, s-ar păutea desprinde”, se arată într-un document al importatorului Porsche România, conform profit.ro.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR

Până acum, nu au fost înregistrate accidente în România.

Proprietarii acestor mașini vor trebui să stea în service aproximativ o oră, timp în care pasajele vor fi fixate cu “elemente suplimentare”.

Compania va suportul costul reparației.

Prețul unei mașini Audi Q5 pleacă de la 50.000 de euro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:04 - Ninsorile și ploile complică misiunile de salvare a victimelor cutremurului dar și circulația în anumite zone din Turcia
09:57 - Rareş Bogdan cere Ministerului Finanţelor să vină cu explicații în cazul OMV Petrom, „altfel părem o ţară bananieră”: „Un om care are un chioşc, dacă nu plăteşte taxă, automat Fiscul îi blochează conturile”
09:55 - Ana Baniciu, cuvinte de laudă la adresa lui Radu Bănică: „Cel mai talentat dintre toți, ca să știți de la mine”
09:52 - Cutremurul care a lovit Turcia și Siria, anticipat de un cercetător olandez și un geolog turc cu trei zile în urmă. Mesajele lor de pe Twitter s-au viralizat rapid
09:39 - Snapchat, acuzat că favorizează traficul de droguri. Compania se confruntă cu procese pe bandă din partea unor părinți ai căror copii au folosit aplicația
09:28 - Oficial ucrainean: Rusia a început să „cerșească” negocieri prin intermediari
09:25 - Flavia Mihășan nu pleacă în vacanță fără cei mici: „Nu am simțit nevoia să plec fără copii”. Fosta asistentă TV a fost cu familia în Malta
09:24 - Situație disperată în Siria, după cutremure: „Ne luptam deja cu o epidemie de rujeolă și tocmai am trecut de vârful holerei, nu uitați de noi!”
09:09 - La șase luni după ce a fost înjunghiat, Salman Rushdie spune că îi este greu să scrie
09:03 - Cazanciuc, despre legea care pedepsește cu închisoarea cu executare șoferii băuți sau drogați ce produc accidente mortale: Pur și simplu nu ne putem uita cum sunt oameni uciși pe străzi, apoi șoferii vinovați se pot urca iar la volan (VIDEO)