BMW fără frâne, oprit în trafic de inspectorii RAR: „Ne întrebăm care poate fi logica din spatele unui gest care iți pune în pericol viața” (FOTO)

Foto: Facebook/Registrul Auto Român Oficial.

Un echipaj al Registrului Auto Român Caraș Severin a oprit un autoturism pentru verificare și au descoperit că acesta nu avea frâne pe roțile din spate. Discurile de frână lipseau complet de pe puntea spate, iar sistemul de frânare funcționa doar pentru roțile din față.

RAR face apel la șoferi

Autoturismul cu probleme de frânare a fost scos din circulație. RAR atrage atenția asupra obligației deținătorilor de autovehicule de a-și menține mașinile în stare tehnică bună între două inspecții ITP, nu doar în preajma acestor verificări. De asemenea, RAR anunță că în primul semestru din 2022, aproximativ 2.500 de vehicule dintre cele 37.573 verificate prezentau risc de accident.

Mai multe imagini AICI.

BMW-ul, scos imediat de pe șosea

„Astăzi, de Ziua Mondială a Logicii, ne întrebăm care poate fi logica din spatele unui gest care iți pune în pericol viața, la propriu.

Colegii noștri de la RAR Caraș-Severin au verificat un autovehicul care a fost oprit de polițiștii rutieri și au constatat că îi lipseau discurile de frână ale roților din spate. Ați citit bine, discurile de frână nu mai existau, erau anulate!

Vă reamintim că deținătorii de autovehicule au obligația să le mențină în stare tehnică bună între două inspecții ITP, nu doar în preajma efectuării acestor verificări.

În primul semestru din anul 2022, 2.500 de vehicule dintre cele 37.573 verificate prezentau risc iminent de accident. Le mulțumim colegilor că au scos din trafic acest autovehicul!”, se arată în postarea Registrului Auto Român.

Urmăriți B1TV.ro și pe