Camionagii români și-au desemnat cele mai frumoase colege. Cine sunt frumoasele protagoniste care vor figura într-un inedit calendar

Camionagii români și-au desemnat cele mai frumoase colege. Cine sunt frumoasele protagoniste care vor figura într-un inedit calendar

Nici șoferii de TIR nu mai sunt ce-au fost: un concurs inedit a stabilit preferințele stăpânilor șoselelor în materie de frumusețe.

Camionagii nu se mulțumesc doar să voteze cele mai frumoase colege dar vor și un calendar, editat la finele anului, ca să le mai alunge gândurile rele în drumurile lungi și pustii.

Inițiativa îi aparține, cui altuia decât lui Ilie Matei – „Omul şoselelor“, care a creat, pe facebook, o pagină dedicată bucuriilor dar și scopurilor profesionale ale conducătorilor auto profesionişti din România.

Întrecerea este la a patra ediţie. Clasamentul din acest an

Astfel, cea mai sexy conducătoare de „long vehicle” a fost desemnată Ana Maria Papuc(24 ani), o simpatică moldoveancă din Hangu, Neamţ.

Ea va figura pe coperta calendarului 2023, urmată pe „podiumul” online de Mădălina Hriţcu (28 ani) din Botoşani și Georgiana Ştefan(24 ani) din Tulcea.

„Am 2 ani de când practic această meserie. La început m-am aşteptat la ce este mai greu, dar cu toate acestea m-am acomodat foarte repede şi am început să iubesc ceea ce fac. În tot acest timp am învăţat că merită să faci sacrificii pentru visul tău, poţi fi fericit oriunde atâta timp cât iubeşti ceea ce faci şi te simţi împlinit, iar când ai persoana iubită alături greul devine mai uşor“, a transmis Ana Maria citată de Adevărul.

Este absolventă a Liceului „Carol I“ din Bicaz, iar după ce l-a cunoscut pe iubitul eiau plecat în Anglia unde au urmat o şcoală auto, iar de doi ani ambii conduc TIR-uri. Ana nu-şi imagina că va vedea atâtea locuri frumoase, ţări, oraşe, tradiţii şi culturi.

„Muncesc pentru pentru viitorul meu, iubesc ceea ce fac şi în acelaşi timp şi călătoresc“ – a declarat aceasta.

La rândul său, Georgiana declară: „sunt din Dobrogea,mai exact Județul Tulcea, am urmat studiile la Colegiul “Brad Segal” din Județ. Am lucrat ca ospătar,ajutor de bucătar , în agricultură, la cules de mere, kiwi, piersici dar până m-am decis să dau examenele pentru obținerea categoriilor C,C+E.
După finalizarea examenelor în luna Octombrie 2020,mi-am început cariera mea de șofer profesionist ,cutreierând Europa alături de iubitul meu .
În prezent stăpânesc volanul cu multă precizie și sper să am parte de mulți kilometri fără evenimente neplăcute!
Viața pe comunitate te învață să trăiești cu strictul necesar și dacă reușești,să faci asta …poți face orice în lumea asta 🤗!!!
Chiar dacă este riscantă,această meserie îmi oferă încredere și bunăstare.
Îmi place și am să o fac în continuare indiferent de plusurile și minusurile ei”.
Numeroase românce aleg această meserie pentru a călători în cuplu, alături de soții sau iubiții lor cu care formează un echipaj în călătoriile lungi.
Urmăriți B1TV.ro și pe