Carambol pe Drumul European E60, DN15. Cel puțin 20 de mașini tamponate în lanț, luni dimineață

Carambol pe Drumul European E60, DN15. Cel puțin 20 de mașini tamponate în lanț, luni dimineață
Foto: Freepik

Încă un accident cu mari pagube a avut loc în România, în dimineața zilei de luni, 15 octombrie. Un carambol în care au fot implicate mai multe autovehicule s-a produs în județul Mureș, în localitatea Sânpaul.

Update, 8:05 – 21 de mașini sunt implicate în accidentul rutier. Traficul a fost deviat către Autostrada Ungheni – Chețani pentru cei care se îndreaptă către localitatea Ungheni. 

Update, 7:35 – Circulația va fi blocată până în jurul orei 08:10, potrivit reprezentanților ISU. 

20 autoturisme s-au tamponat pe Drumul European E60. Din primele informații, accidentul s-a produs din cauza condițiilor meteo.

Circulația a fost complet blocată, pe ambele sensuri de mers.

În urma tamponării, un participant la trafic – o femeie a suferit un atac de panică. El a fost preluat de un echipaj SMURD.

Centrul Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) a anunțat că este semnalată depunere de polei pe DN 15 Târgu Mureș-Turda, între localitățile Luduș și Ungheni.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană