Cine este omul care deține 37.777 de modele de mașini! E pentru a treia oară în Cartea Recordurilor. Vezi colecția impresionantă (FOTO, VIDEO)

Cine este omul care deține 37.777 de modele de mașini! E pentru a treia oară în Cartea Recordurilor. Vezi colecția impresionantă (FOTO, VIDEO)

Nabil Karam este numele unui bărbat din Liban care face istorie prin colecția sa impresionantă de mașini sport și diorame. Bărbatul deține nu mai puțin de 37.777 de modele, dar ciferele cresc de la an la an, ceea ce i-a și adus bărbatului trei premii din partea Guinness Book of World Records/Cartea Recordurilor, conform Xinhua News.

”În urmă cu douăzeci și cinci de ani, am deschis un muzeu și acesta a crescut și a tot crescut. Este un mesaj către tineri și noile generații care reiese din acest mic muzeu. Anume că ne dorim ca urmașii noștri să își conducă mașinile în siguranță”, a declarat Karam, despre colecția impresionantă.

În trecut, Nabil Karam a fost șofer profesionist de curse și de aici provine și pasiunea sa pentru a colecta mașini. Libanezul a promis că va continua să adune modele și speră să aibă ocazia să mai figureze în Cartea Recordurilor.

Cine este omul care deține 37.777 de modele de mașini! E pentru a treia oară în Cartea Recordurilor. Vezi colecția impresionantă

#DIRECT_ONE_5dwqji#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)