Dacia. Iată Dacia Logan 3 camuflată, cu o caroserie coupe şi motor Euro 7!

Inginerii Renault, împreună cu echipa de la Mioveni, pregătesc lansarea noului model Dacia Logan 3. Această generaţie este plănuită pentru lansare pentru finalul anului 2020. Să sperăm ca pandemia de la nivel mondial nu va influenţa aceste idei.

DACIA. Modelul Dacia Duster XL, ce poate transporta şi 7 pasageri. Surpriza anului 2021 în Europa, dezvăluită

Cu ce vine nou Dacia Logan 3?

Mai incapatoare ca oricand multumita lungimii mai mari cu cativa milimetri, viitoarea Dacie Logan va impresiona la interior inclusiv prin elementele de ordin tehnologic pe care le va oferi fie in standard, fie doar optional. Printre acestea se va numara si un display central de dimensiuni generoase, pozitionat in partea superioara a plansei de bord, ce va fi impartit de cea de-a treia generatie a celebrei masini de la Mioveni cu urmatorul Sandero.

Fabrica Ford Craiova nu mai prelungeşte contractele pentru o parte dintre muncitorii angajați pe o perioadă determinată

Va avea un motor cu normă de poluare Euro 7?

Sub capota, in schimb, cea de-a treia generatie a celebrei masini de la Mioveni va miza inclusiv pe clasicele motorizari turbo 1.0 TCe si 1.5 dCi, din 2023 clientii avand posibilitatea de a opta si pentru un sistem de propulsie micro-hibrid. Compatibil cu normele de populare Euro 7, scrie 4tuning.ro. Cum arată Dacia Logan 3, deocamdată camuflată, în Galeria Foto.

Urmăriți B1TV.ro și pe