Dacia-Renault a prezentat la Paris noul model Dacia Logdgy

Dacia-Renault a prezentat la Paris noul model Dacia Logdgy
Foto: 0-100.hotnews.ro

Reprezentații Dacia-Renault au dezvăluit la Paris modelul Dacia Logdgy, noua versiunea a mărcii românești.

Cu aceeași ocazie, oficialii companiei au prezentat și modelul Dacia Lodgy Glace, versiunea de curse a producătorului. Două astfel de noi automobile, care dezvoltă 355 CP, vor intra în competiția Trofeul Andros, desfășurată pe 3-4 decembrie, la Val Thorens. O mașină va fi condusă de Alain Prost, iar o alta va fi împarțită de fiul său, Nicolas Prost, și pilotul Evens Stievenard. 

“Lodgy este sora mică, dar rebelă a mașinii de familie pe care Dacia o va prezenta la Geneva 2012″, a anunțat Renault.

Dacia Logdgy este al șaptelea model din gama Dacia și va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris, din martie 2012.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:28 - Eugen Tomac: Provocările sunt uriașe pentru NATO. Se discută intens despre nevoia de a consolida Alianța și de a spori resursele pentru înarmare (VIDEO)
23:25 - Șefului adjunct al armatei ucrainene susține că Rusia ar putea invada vestul Ucrainei dinspre Belarus
23:12 - Russell Crowe va juca rolul principal în filmul Exorcistul Papei după o poveste reală
23:06 - Cazurile de COVID-19 de la Wimbledon agită apele în tenis. O jucătoare franceză spune că la Roland Garros au existat îmbolnăviri, dar nu au fost dezvăluite: „E o înțelegere tacită”
22:59 - Drama unei românce aflate în Italia: Femeia și-a pierdut viața după ce a fost lovită de oglinda unei mașini
22:43 - O şoferiţă din Bucureşti a blocat timp de o oră şi jumătate circulaţia pe linia de tramvai 5. Avea de făcut niște cumpărături
22:37 - Daniel Vasile: Întreg Parlamentul știa că legea pentru eliminarea pensiilor speciale va fi declarată neconstituțională. Partidele din coaliție, într-o campanie electorală continuă (VIDEO)
22:32 - Delia Matache, dezvăluiri inedite despre primii bani pe care i-a câștigat din cariera sa muzicală. Ce avere impresionantă are artista
22:12 - Woody Allen regizează un nou film dar i-a spus lui Alec Baldwin că s-ar putea ca acesta să fie ultimul
22:06 - Turcia a acceptat să susțină aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan s-a angajat să retragă vetoul care bloca intrarea celor două state în cea mai puternică alianță din istorie