Două tamponări pe Autostrada Soarelui, în decurs de 30 de minute

Două tamponări pe Autostrada Soarelui, în decurs de 30 de minute

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este îngreunat, duminică după-amiază, pe autostrada A2 pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, la kilometrul 83, din cauza unei tamponări în care au fost implicate două autoturisme. Cauza probabilă a fost nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare în mers. Accidentul s-a soldat cu doar cu pagube materiale.

Cu aproximativ o jumătate de oră în urmă, pe acelaşi sens de mers, la kilometrul 81 s-a produs o tamponare în lanţ, în care au fost implicate patru maşini, fără victime, cauza fiind aceeaşi.

Autoritățile le recomandă conducătorilor auto care încheie coloanele de autovehicule care s-au format să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Ultima oră
21:13 - Sorin Cîmpeanu: Vom debloca în scurt timp formularele prin care părinții își pot exprima intenția de vaccinare a elevilor. Nu îi vom dezavantaja în niciun fel pe cei care nu doresc sau pe indeciși (VIDEO)
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)
20:11 - Sorin Cîmpeanu: Certificatul digital nu este o regulă aplicabilă în școli / Se discută și o posibilitate de extindere a testării (VIDEO)
19:55 - DSU o contrazice pe Dana Budeanu și lămurește situația de la Floreasca: Sunt internați 11 pacienți în ATI, dintre care doar 3 sunt vaccinați cu schema completă
19:48 - Sorin Cîmpeanu: Dacă se păstrează viteza de creștere a incidenței în București, vom ajunge la 6 la mie în octombrie. Previziunile specialiștilor spun că pragul va fi depășit pe o perioadă relativ scurtă (VIDEO)
19:31 - Campania de vaccinare înaintează lent: Circa 12.000 de persoane vaccinate în 24 de ore
19:29 - Bucurie mare în familia regală. Prințesa Beatrice a născut o fetiță (FOTO)