Duster cucerește Spania. Modelul a fost cel mai bine vândut SUV al anului

Duster cucerește Spania. Modelul a fost cel mai bine vândut SUV al anului
Foto: click.ro

Dacia Duster a fost cel mai bine vândut SUV al anului în Spania, scrie agenția Europa Press.

Dacia vânduse circa 7.000 de modele Duster în Spania, până în noiembrie, cu 42% mai multe decât în primele zece luni ale anului 2010.

Potrivit unui comunicat Renault, citat de agenția respectivă, vânzările spectaculoase au permis producătorului să se claseze pe primul loc în topul preferințelor spaniolilor, pe segmentul SUV-urilor. În contextul economic actual, marca românească este considerată o achiziție ”inteligentă” menționează sursele citate.

Filiala spaniolă a mărcii române a obţinut o penetrare de 3,7% în rândul cumpărătorilor particulari în luna noiembrie pe teritoriul spaniol, în special în urma vânzărilor Duster și Sandero.

Vânzările Renault au crescut de asemenea în noiembrie, cu 9,6%, datorită popularității modelului Megane.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:28 - Eugen Tomac: Provocările sunt uriașe pentru NATO. Se discută intens despre nevoia de a consolida Alianța și de a spori resursele pentru înarmare (VIDEO)
23:25 - Șefului adjunct al armatei ucrainene susține că Rusia ar putea invada vestul Ucrainei dinspre Belarus
23:12 - Russell Crowe va juca rolul principal în filmul Exorcistul Papei după o poveste reală
23:06 - Cazurile de COVID-19 de la Wimbledon agită apele în tenis. O jucătoare franceză spune că la Roland Garros au existat îmbolnăviri, dar nu au fost dezvăluite: „E o înțelegere tacită”
22:59 - Drama unei românce aflate în Italia: Femeia și-a pierdut viața după ce a fost lovită de oglinda unei mașini
22:43 - O şoferiţă din Bucureşti a blocat timp de o oră şi jumătate circulaţia pe linia de tramvai 5. Avea de făcut niște cumpărături
22:37 - Daniel Vasile: Întreg Parlamentul știa că legea pentru eliminarea pensiilor speciale va fi declarată neconstituțională. Partidele din coaliție, într-o campanie electorală continuă (VIDEO)
22:32 - Delia Matache, dezvăluiri inedite despre primii bani pe care i-a câștigat din cariera sa muzicală. Ce avere impresionantă are artista
22:12 - Woody Allen regizează un nou film dar i-a spus lui Alec Baldwin că s-ar putea ca acesta să fie ultimul
22:06 - Turcia a acceptat să susțină aderarea Finlandei și Suediei la NATO. Erdogan s-a angajat să retragă vetoul care bloca intrarea celor două state în cea mai puternică alianță din istorie