Mii de gropi, pe șoselele din România, după topirea zăpezii: În unele zone, mașinile se afundă și până la jumătate (VIDEO)

Mii de gropi, pe șoselele din România, după topirea zăpezii: În unele zone, mașinile se afundă și până la jumătate (VIDEO)

Mii de gropi au apărut pe șoselele din România imediat după topirea zăpezii. Sunt ani de când în gropile ignoranţei s-au afundat politicieni unul după altul cu laitmotivul „le vom repara”. Şi a mai trecut o iarnă şi nu s-a întâmplat nimic, iar în tot acest timp, șoferii și pietonii sunt în pericol.

Pe drumul de ieşire din Ploieşti spre Bucov, zăpada şi ploile au muşcat din asfalt și anul acesta. Pe carosabil, au apărut denivelări și gropi adânci în zona unui giratoriu celebru cunoscut drept giratoriul rușinii, informează B1 TV.Dacă nu cunoști locul, riști să îți faci mașina praf sau să se balanseze serios.

Pe podul Mărăcineni, din județul Buzău șoferii dat adevărate teste de rezistență la cratere ale mașinilor. La intrarea pe pod, sunt camere pentru rovinietă.

Un alt exemplu este drumul dintre Lugoj și localitatea Ilia, unul foarte tranzitat. Un videoclip postat pe o retea de socializare demonstrează că cei aproximativ 40 de kilometri de șosea arată deplorabil după iarnă 2017-2018.

În vama Giurgiu, poarta de intrare în România care ar trebui să arate impecabil drumul este la fel de jalnic. Este tot numai noroi, gropi și apă în care mașinile se înfundă și până la jumătate.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
22:02 - Marcel Ciolacu: La Sectorul 1 a fost fraudă, așteptăm decizia magistraților. În timpul acesta se strâng semnăturile, bucureștenii să se implice dacă sunt cu adevărat nemulțumiți că îi mușcă șobolanii pe stradă
21:53 - Tragedie la Marea Neagră: Un tânăr s-a înecat în zona plajei Endless Beach
21:30 - Marcel Ciolacu: Ai voie să faci concerte cu 75.000 de oameni și congrese cu mii de oameni în sală, dar să vii să protestezi împotriva „guvernului său” n-ai voie mai mult de 500. O să propun un „congres” PSD la Cotroceni
21:27 - SUA: Universitățile din Florida solicită studenților să se vaccineze împotriva COVID-19
21:16 - DSP Iași a sesizat autorităţile cu privire la zeci de cazuri de adeverinţe false de vaccinare
20:59 - Incident tragic în Ucraina: Un avion s-a prăbușit peste o casă și au murit patru persoane (VIDEO)
20:55 - Israelul aprobă vaccinarea împotriva COVID-19 la copiii vulnerabili cu vârsta între 5 și 12 ani
20:39 - Klaus Iohannis: Fiecare persoană în plus care se vaccinează contribuie la încheierea gravei crize sanitare. Scopul celor care răspândesc dezinformări și știri false e să slăbească solidaritatea națiunii noastre (VIDEO)
20:25 - Octavian Jurma: „Al patrulea val al pandemiei a început mai devreme în România. Pragul de 1.000 de cazuri zilnice, depășit în luna august”
20:18 - Medici și asistenți medicali, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Ambulanței: „Duceți permanent o luptă contracronometru care de cele mai multe ori face diferența între viață și moarte” (VIDEO)