Indienii de la Tata investesc 100 de milioane de dolari în aplicația Uber

Indienii de la Tata investesc 100 de milioane de dolari în aplicația Uber
Foto: topnews.in

Grupul indian Tata va investi 100 de milioane de dolari în aplicația Uber. Această investiția nu este prima pe care americanii o atrag din Asia.

De anul trecut, Uber îi are în acționariat și pe chinezii de la Baidu, care au atât o populară reţea de socializare, cât şi un motor de căutare, notează digi24.ro.

Prin această investiție, Uber speră să îşi poată extinde mai ușor operaţiunile din India unde a avut probleme din cauza comportamentului şoferilor.

De partea cealaltă, Tata Motors a preluat controlul grupului britanic Jaguar Land Rover, iar restul grupului indian, care produce de la oţel până la ceai, colaborează inculusiv cu reţeaua de cafenele Starbucks. 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:59 - Mihai Stoica și Mihai Pintilii ar fi fost înjurați și amenințați de Gigi Becali. Patronul lui FCSB ar fi avut o adevărată criză de nervi după înfrângerea cu Farul
08:56 - Turcia ar putea aproba candidatura Finlandei la NATO. Erdogan: „Suedia va fi şocată când noi vom da un mesaj diferit”
08:55 - Alexandru Rafila: Nu ştiu dacă trebuie să discutăm despre această segregare între spitalele publice şi cele private, adică să optezi dacă să lucrezi într-un loc sau altul
08:41 - Cancelarul Karl Nehammer „a fost umilit” la alegerile din Austria Inferioară, spune Eugen Tomac: „România își va câștiga dreptul furat la 8 decembrie”
08:39 - Weekend cu multă distracție în staţiunile montane din ţară. Zăpadă, săniuș și cozi la telescaun: „Vreme bună, voie bună!”
08:35 - Cât ne-a costat gripa porcină anul trecut. Suma este cu 52,2% mai mică față de despăgubirile plătite de stat în 2021
08:30 - Relația pe care o au Iuliana Marciuc și Adrian Enache cu fiul lor adolescent, David: „Încercăm să trecem împreună printr-o perioadă care nu este foarte ușoară”
08:28 - Cauciucurile care transformă mașina într-un „pericol”. Poliția Română: Nu ne mirăm că șanțul a devenit spațiu de parcare fără voie
08:26 - 11 companii, inclusiv Romgaz și OMV Petrom, interesate de achiziționarea primei exploatări offshore de gaze în Marea Neagră. Americanii de la Carlyle cer 800 de milioane de euro
08:19 - Românii riscă amenzi de 6.000 de lei, dacă folosesc greşit cardul de energie