Anunțul BOMBĂ de la Dacia: Cei de la AUDI și OPEL sunt direct AFECTAȚI!

Anunțul BOMBĂ de la Dacia: Cei de la AUDI și OPEL sunt direct AFECTAȚI!

Dacia Duster a ajuns al cincilea cel mai vândut SUV în Germania, în timp ce Dacia Sandero este al șaselea cel mai vândut model subcompact.

Dacia Duster a înregistrat în luna mai o creștere de 30 de procente față de anul trecut, reușind, cu 2.238 unități înmatriculate, o performanță remarcabilă: clasarea pe poziția 5 în segmentul SUV. A depășit astfel la vânzări Audi Q2, Opel Mokka, Hyundai Tucson și rivalul românesc Ford EcoSport. informează profit.ro.

Celălalt model de succes al Dacia, Sandero, cumpărat de nemți îndeosebi în configurația Stepway, a fost al șaselea cel mai vândut model de clasă B, cu 2.638 unități, în pofida faptului că a înregistrat o ușoară scădere de sub 1 punct procentual.

În total, Dacia a vândut 7.515 autoturisme în Germania, în luna mai, cu o creștere în comparație cu mai 2017 de 10,8%.Evoluția celor două modele vine în contextul în care piața din Germania a scăzut brusc, cu aproape 6 procente, mai precizează profit.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”
21:32 - Se menține riscul maxim de producere a avalanșelor în Munții Făgăraș. Până când este valabil avertismentul și care sunt zonele vizate
21:20 - Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis! Și-ar fi pus ștreangul la gât în timp ce vorbea la telefon cu cumnata sa
21:20 - Armata română și-a testat noul sistem de rachete sol-aer de ultimă generație împotriva rachetelor balistice și de croazieră
21:19 - Suceava: Două TIR-uri încărcate cu floarea-soarelui, răsturnate pe E85, la Grănicești / Unul dintre șoferi a ajuns la spital
21:02 - Un vicepreședinte PSD pune stagnarea dosarului Schengen pe seama lui Iohannis, Ciucă, Aurescu și Bode. Zetea spune că ministrul de Interne ar putea să devină o vulnerabilitate în cadrul negocierilor