Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman, cel mai scump sedan din lume
Foto: autogid.org

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S. La un preţ de circa 1 milion de dolari, autoturismul va deveni cel mai scump sedan din lume, devansând Rolls-Royce, notează Bloomberg.

Modelul, cu caroserie blindată, va fi urmaşul unor modele Mercedes deţinute de celebrităţi precum Coco Chanel şi fostul lider din Filipine Ferdinand Marcos.

Cele patru scaune din spate, poziţionate câte două faţă în faţă, vor fi separate de şofer prinstr-un geam care să asigure discreţia, potrivit unei persoane apropiate situaţiei.

Pullman va fi ultimul dintr-o gamă de lux extinsă la şase modele, număr dublu faţă de variantele predecente.

Planul Mercedes de extindere a gamei de lux include şi un model coupe sport, care va intra la vânzare la toamnă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”
17:24 - Edi Iordănescu, scrisoare către fanii naționalei după campania dezolantă din Liga Națiunilor: „Fotbaliștii noștri sunt în pragul în care randamentul lor trebuie să atingă nivelul maxim”