MERCEDES vrea să dea LOVITURA! GIGANTUL AUTO îşi propune să domine piaţa cu MODELE ELECTRICE

MERCEDES vrea să dea LOVITURA! GIGANTUL AUTO îşi propune să domine piaţa cu MODELE ELECTRICE

Mercedes îşi propune să domine piaţa auto prin intermediul modelelor electrice. Astfel, gigantul auto german îşi propune ca nă în 2020, să scoată pe piață zece modele electrice.

Compania lucrează deja la o nouă clasă cu vehicule electrice, pe care o va numi EQ S şi care ar putea să devină un serios competitor cu Tesla Model S, scrie playtech.ro.

Noua clasă EQ va folosi o baterie „total diferită” decât cele deja disponibile pe modele Mercedes actuale. E și normal, de altfel, acând în vedere că Mercedes plănuiește lansarea unui model de lux, a cărui funcționalitate va depinde în totalitate doar de o sursă electrică.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend