Noul model SUV Hyundai Palisade își face apariția pe 13 aprilie

Noul model SUV Hyundai Palisade își face apariția pe 13 aprilie
Noul model SUV Hyundai Palisade își face apariția pe 13 aprilie. Sursa Foto: Hepta/ DPA Images / Ingo Wagner

Producătorul sud-coreean de automobile Hyundai a transmis că își va prezenta noul SUV denumit Palisade pe 13 aprilie.

Hyundai a oferit joi imagini teaser ale SUV-ului său Palisade semnificativ îmbunătățit înainte de debutul său global la Salonul Auto Internațional de la New York, pe 13 aprilie, la ora 9:45 EDT.

Noul model Hyundai Palisade

Designul noului Palisade transmite rafinament, cu o diferențiere clară demnă de un SUV emblematic. O formă mai largă a grilei în cascadă conturează elementele de scut parametrice rezistente pentru un aspect premium. Noua semnătură de iluminare frontală prezintă lumini LED compozite conectate vertical care încadrează grila, creând un aspect tehnic cu muchii ascuțite.

Fotografiile publicate de constructorul asiatic dezvăluie o grilă frontală complet schimbată. Aceasta urmează noul limbaj de design de care au beneficiat cele mai noi modele Hyundai.

Comparativ cu modelul actual, grila  este mai pătrățoasă și conturează elementele de scut parametrice. Nu prezintă aceleași unghiuri și inserții triunghiulare ca la noul Tucson sau Santa Cruz. Totodată, colțurile de sus ale grilei par să se prelungească către farurile cu noua semnătură LED. Într-o altă imagine se observă luminile de zi în forma literei L poziționate vertical, care flanchează grila.

SUV Hyundai Palisade aduce noi îmbunătățiri

Deocamdată partea din spate a noului Palisade rămâne secretă, însă este de așteptat să fie redesenată. La fel stau lucrurile și în ceea ce privește interiorul. Clienții vor regăsi un nou volan, un instrumentar de bord complet digital și un ecran de mari dimensiuni pentru sistemul de informații.

Modelul nou vine cu un nou set de jante din aliaj cu 14 spițe, care conferă mașinii un aspect premium. SUV-ul coreean va folosi în continuare un motor V6 de 3,8 litri și o transmisie automată cu 8 trepte. Va putea fi comandat atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)