O mașină a luat foc în mers într-o intersecție din Capitală: Nu au fost înregistrate victime (VIDEO)

O mașină a luat foc în mers într-o intersecție din Capitală: Nu au fost înregistrate victime (VIDEO)
Foto: B1 TV

O mașină a luat foc vineri, în mers, în zona intersecției dinstre strada Doamna Ghica și șoseaua Colentina, informează B1 TV.

Mașina de lux a luat foc în jurul orei 17.20, șoferul fiind cel care a anunțat pompierii. Reprezentanții Brigăzii Rutiere au deviat traficul în zonă pentru a evita producerea altor incidente.

Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU București Ilfov, a declarat că în urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

„A fost vorba de un incendiu produs la un autoturism în trafic, la intersecția dintre strada Doamna Ghica și Șoseaua Colentina. La fața locului s-au deplasat două echipaje de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 15 minute.

Nu au existat victime, persoanele din autoturism s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor. Sunt distrugeri majore, aproape în totalitate”, a declarat Adrian Marin.

O mașină a luat foc în mers într-o intersecție din Capitală: Nu au fost înregistrate victime

#DIRECT_ONE_mgpkhd#

Ultima oră
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)
20:11 - Sorin Cîmpeanu: Certificatul digital nu este o regulă aplicabilă în școli / Se discută și o posibilitate de extindere a testării (VIDEO)
19:55 - DSU o contrazice pe Dana Budeanu și lămurește situația de la Floreasca: Sunt internați 11 pacienți în ATI, dintre care doar 3 sunt vaccinați cu schema completă
19:48 - Sorin Cîmpeanu: Dacă se păstrează viteza de creștere a incidenței în București, vom ajunge la 6 la mie în octombrie. Previziunile specialiștilor spun că pragul va fi depășit pe o perioadă relativ scurtă (VIDEO)
19:31 - Campania de vaccinare înaintează lent: Circa 12.000 de persoane vaccinate în 24 de ore
19:29 - Bucurie mare în familia regală. Prințesa Beatrice a născut o fetiță (FOTO)
19:13 - Petre Cozma, mesaj dur: „Nu o să mai intru în Dinamo, nu mai vreau nimic cu numele lui Marian Cozma acolo”