O nouă linie de autobuze va face legătura între Aeroportul Otopeni și Piața Unirii. Mijloacele de transport vor avea doar 6 stații

O nouă linie de autobuze va face legătura între Aeroportul Otopeni și Piața Unirii. Mijloacele de transport vor avea doar 6 stații
Foto: Inquam Photos / George Călin

O nouă linie de autobuze va face legătura între Aeroportul Otopeni și centrul Bucureștiului. Mașinile vor merge de la Henri Coandă Sosiri și până la Piața Unirii, iar pe traseu ar urma să fie doar șase stații.

Noua linie ar urma să fie deservită de 10 autobuze ultramoderne, ce vor face mai rapid legătura dintre Aeroport, zona metropolitană și centrul orașului. Tocmai ca acest timp să fie redus, mașinile vor opri în doar 6 stații și vor circula la intervale de 20 de minute.

O nouă linie de autobuze va face legătura între Aeroportul Otopeni și centrul Bucureștiului

Linia de autobuze va pleca de la Aeroportul Otopeni Sosiri și va ajunge la Piața unirii. Stațiile mijloacelor de transport vor fi: Aeroport Henri Coandă Sosiri, Piaţa Presei Libere, Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Universitate, Piața Unirii.

Noile autobuze vor fi vopsite diferite față de restul mijloacelor de transport în comun din București și Ilfov și vor fi inscripționate specific, tocmai pentru a fi mai ușor de recunoscut.

Mașinile ar urma să ofere un confort sporit călătorilor, care se vor bucura de spații generoase ce vor permite depozitarea bagajelor, dar și de prize USB pentru încărcarea telefoanelor și un ghid bilingv, în română și în engleză.