Peste 2.000 de șoferi, lăsați fără permis de conducere în 3 zile. Care a fost cea mai gravă abatere

Peste 2.000 de șoferi, lăsați fără permis de conducere în 3 zile. Care a fost cea mai gravă abatere
Foto simbol: Pixabay

Poliţiştii rutieri au continuat acţiunile, în ultimele trei zile, la nivel naţional, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere grave. Aceștia au reţinut 2.074 de permise.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 20.307 sancţiuni contravenţionale, dintre care 7.625 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 3.762 pentru neutilizarea centurii sau dispozitivelor de siguranţă omologate de către conducătorii auto, 116 pentru neutilizarea centurii sau dispozitivelor de siguranţă omologate de către pasageri, precum şi 51 de sancţiuni pentru neutilizarea centurii sau dispozitivelor de siguranţă omologate de către minorii sub 14 ani, potrivit Adevarul.

De asemenea, 2.074 de permise de conducere au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 1.105 pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Poliţiştii au întocmit 303 dosare penale, 203 din acestea fiind întocmite pentru încălcări ale regimului circulaţiei pe drumurile publice. Totodată, au fost retrase 544 de certificate de înmatriculare.

Tags:
Ultima oră
19:46 - Ludovic Orban: Klaus Iohannis poate ajunge în situația de a-i fi contestat mandatul de președinte, dacă el perpetuează în mod artificial criza (VIDEO)
19:38 - USR nu vrea alegeri anticipate. Mesajul lui Dacian Cioloș, despre o eventuală revenire la guvernare, alături de PNL și UDMR
19:38 - Ana Maria Mocanu, infectată cu noul coronavirus. Boala se manifestă ciudat: „Am simțit niște mâncărimi foarte puternice”
19:30 - Ludovic Orban: Dacă chiriașul de la Cotroceni se încăpățânează în a impune un guvern minoritar, sunt posibile alegerile anticipate. Până la urmă, ele sunt soluția (VIDEO)
19:24 - Ludovic Orban: Grupul parlamentar al PNL răspunde la comenzile lui Cîțu și Iohannis, comenzi contrare intereselor fundamentale ale cetățenilor (VIDEO)
19:15 - Ludovic Orban: PNL să nu mai asculte comenzile absurde de la Cotroceni. Cîțu și susținătorii lui să plece acasă, iar coaliția să fie refăcută. Altfel, e foarte posibil să-mi iau la revedere de la echipa demolatoare (VIDEO)
19:14 - Anda Adam se răsfață la maxim! Care este cel mai scump accesoriu din colecția vedetei
19:06 - Dacian Cioloș: Trebuie să ne concentrăm eforturile și energia pe construirea unei majorități. Armistițiu și înțelegere între partide există deja. Cred că putem găsi soluții pentru refacerea coaliției
18:53 - Peste 10.000 de flacoane de Remdesivir distribuite marți în 120 de spitale care tratează pacienți cu forme severe de COVID-19
18:46 - Cristina Ich, alături de cei mai importanți bărbați. Imagini rare cu diva Instagramului