Șoferii care vor ignora semnele de circulație vor rămâne fără cauciucuri: Au fost instalate limitatoare de viteză care taie anvelopele

Șoferii care vor ignora semnele de circulație vor rămâne fără cauciucuri: Au fost instalate limitatoare de viteză care taie anvelopele
Foto: autolatest.ro

Șoferii care nu respectă regulile de circulație vor simți asta la buzunare și nu doar din cauza amenzilor. Conducerea unui complex comercial a luat măsuri dure pentru respectarea sensului unic de la ieșirea din parcare.

Administratorii complexului Egros din Iaşi au luat luat această decizie pentru prima oară în România, după ce au instalat mai multe semne de circulație, prin care se interzice accesul auto, scrie Ziare.

Mai mulți șoferi au căzut victime noului sistem

Cei care nu vor respecta semnele de circulație, vor rămâne fără cauciucuri, după instalarea unui limitator de viteză cu țepi. Majoritatea ieșenilor au susținut inițiativa. Ani de zile s-a încercat stoparea șoferilor care au ales să taie intersecția și să intre pe sens interzis în incinta parcării complexului comercial Egros.

Măsurile severe au venit ca urmare a ignoranței șoferilor, care nu au respectat cele 4 semne de circulație „Accesul Interzis” instalate de administratori.

„Este o proprietate privată, dacă nu s-a putut de voie bună, am luat măsuri mai drastice. Dacă respecți regulile, nu se întâmplă nimic”, a declarat acționarul Egros, Bogdan Gheorghiu.

Din momentul instalării, au avut de suferit mai mulți șoferi. Pagubele sunt considerabile, deoarece anvelopele găurite de limitator nu mai pot fi reparate.

Clienții sunt de acord cu măsura luată de administratori

Unii clienți, care frecventează complexul, propun ca acest tip de limitator să fie instalat pe toate străzile, unde nu se respectă sensul de mers.

„Conducerea Egros a pus limitatorul. Doar noi am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile, au chemat asistența, dar nu au reacționat în vreun fel agresiv… E sens unic și nu cred că ar fi avut cum”, au reltata unele persoane din centrul comercial.

„Am văzut și eu unul care a rămas cu cauciucul moale… Mă amuză, au pus semne de interzis de le vedeai din avion… puseseră, la un moment dat, un cadru de metal, să rămână o bandă, tot intrau cum doreau ei. Bine le face, doar restul oamenilor nu sunt mai proști! Încă, dacă ar fi după mine, să pună așa pe toate străzile cu sens unic, să vedem atunci bizonii”, a declarat un șofer.

Urmăriți B1TV.ro și pe