SUA: Un bărbat a fost târât câțiva metri de autobuzul școlar (VIDEO)

SUA: Un bărbat a fost târât câțiva metri de autobuzul școlar (VIDEO)

A mers să îşi ia fiica de la grădiniţă, dar a sfârşit târât de autobuzul şcolar. Şoferul nu a vrut să oprească, iar tatăl s-a agăţat de vehicul. Conducătorul auto este acum în concediu administrativ în urma apariţiei pe Internet a clipului video, potrivit B1 TV.

Tânărul care este târât de autobuz se numeşte James Burdett. Este tatăl unei fetiţe de cinci ani ce se afla în autobuzul şcolar. Bărbatul a mers să îşi ia copila de la grădiniţă. O aştepta în staţie când a văzut că şoferul nu avea de gând să oprească.

SUA: Un bărbat a fost târât câțiva metri de autobuzul școlar

#DIRECT_ONE_jzdgzm#

Din acest motiv, s-a pus în faţa autobuzului, încercând să forţeze şoferul să oprească. Când a văzut că acest lucru nu funcţionează, s-a agăţat de una dintre oglinzile din faţă.

"A apăsat acceleraţia şi mi-a lovit piciorul. M-am apucat de autobuz şi el a continuat să meargă",a declarat bărbatul.

Părinţii celorlalţi copii au explicat că staţia de autobuz se mutase, de aceea şoferul nu ar fi oprit. Bărbatul ce conducea vehiulul şcolar se află în acest moment în concendiu administrativ, iar autorităţile din domeniul educaţiei şi Poliţia din Boston investighează incidentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi
15:09 - Centrul Bucureștiului este blocat de protestatarii care îi susțin pe George Simion și pe Diana Șoșoacă (GALERIE FOTO)