Informațiile despre Dacia care NU sunt destinate MINORILOR: Da, e chiar ceea ce te gândești… ȘOCANT!

Informațiile despre Dacia care NU sunt destinate MINORILOR: Da, e chiar ceea ce te gândești... ȘOCANT!

În urmă cu mulţi ani, ediţia print a Evenimentului Zilei publica un material care vorbea despre obiceiul, în plină expansiune la vremea aceea, al unora, de a face dragoste în mașină.

Astfel, nu orice fel de mașină putea fi folosită pe post de „cuibușor de nebunii”, scriau reporterii EvZ, făcând trimitere la un top realizat de jurnaliștii revistei „New look”, din care reieşea că doar posesorii de Jaguar XJ 6 și Renault Espace se bucurau de „mare trecere” în rândul eşantionului reprezentantelor sexului frumos interogate.

REPEDE CLICK AICI: STUDENTELE AU PIERDUT LA POKER, S-AU DEZBRĂCAT COMPLET ȘI… CE PORUNCI FĂRĂ PERDEA AU PRIMIT! (FOTO NECENZURAT)

Din eșantion făceau parte șomere, dar şi tipe cu ștaif de top-model cu vârste apropiate de până în 40 de ani.

REPEDE CLICK AICI: SCANDAL URIAȘ! AU APĂRUT POZELE CU LIDIA BUBLE GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN E DISPERAT! (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Cât despre Dacia 1600 Liberta, 1300 sau 1100, Oltcit-ul sau Lăstunul românesc, ele „nici nu intrau în calcul”, rememorează evz.ro.

REPEDE CLICK AICI: TOȚI AU RĂMAS ÎNMĂRMURIȚI! S-AU PUBLICAT POZELE CU RALUCA BĂDULESCU DEZBRĂCATĂ COMPLET! E CEVA… (FOTO FĂRĂ PREJUDECĂȚI)

REPEDE CLICK AICI: DANIELA S-A DEZBRĂCAT COMPLET LA 50 DE ANI… NICI ÎN VISELE TALE NU ÎȚI IMAGINAI CĂ ARATĂ AȘA… (POZE FIERBINȚI)