Topul mașinilor electrice cu cea mai bună autonomie: Automobilele Tesla domină autoritar clasamentul

Topul mașinilor electrice cu cea mai bună autonomie: Automobilele Tesla domină autoritar clasamentul

Automobilele Tesla domină topul maşinilor electrice cu cea mai mare autonomie, potrivit unui top realizat de jurnaliștii de la revista Car Magazine.

CUTREMUR MONDEN! ANAMARIA PRODAN A FĂCUT ANUNȚUL: REGHECAMPF E ISTORIE! NU SE MAI POATE FACE NIMIC (GALERIE FOTO)

Pentru stabilirea ierarhiei, s-a luat în calcul standardul internaţional WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) privind măsurarea consumului, emisiilor şi eficienţei autovehiculelor.

HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A ÎNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATĂ FENOMENAL! (GALERIE FOTO)

Astfel, pe primul loc află automobilul Tesla Model S Long Range, cu o autonomie de 600 de kilometri, după o singură încărcare. Maşinii costă peste 90.000 euro, conform adevarul.ro.

ȘOC ÎN ROMÂNIA: SOȚII CEAUȘESCU AU FOST DEZGROPAȚI! LEGIȘTII AU RĂMAS INTERZIȘI CÂND AU VĂZUT CE AVEA ÎN GURĂ NEVASTA DICTATORULUI

Pe locul doi s-a situat Tesla Model 3 Long Range, cu o autonomie de 560 kilometri, în timp ce pe locul al treilea se află tot o mașină a companiei lui Elon Musk. Este vorba de Tesla Model X Long Range, cu o autonomie de 506 kilometri.

Pe locul 4 se află modelul Jaguar I-Pace, ce ajunge la o autonomie de 469 de kilometri, în timp ce Kia e-Niro se situează pe locul 5 în top, cu o autonomie de 469 kilometri.

Modelul Kona Electric de la Hyundai se află pe 6, cu o autonomie maximă de 449 kilometri.

Pe locul 7 se situează modelul Mercedes-Benz EQC, acesta putând ajunge la o autonomie de 416 kilometri.

Modelul e-tron de la Audi s-a clasat pe locul 8, având o autonomie maximă de 384 kilometri.

Pe ultimele două locuri din acest top 10 al maşinilor electrice cu cea mai mare autonomie se situează Nissan Leaf e+ (384 kilometri) şi BMW i3 (310 kilometri).

Tags: