Veste foarte proastă pentru românii care pleacă la mare pe A2. Autorităţile s-au gândit să facă asta tocmai acum

Veste foarte proastă pentru românii care pleacă la mare pe A2. Autorităţile s-au gândit să facă asta tocmai acum

Miercuri, 28 iulie, până în ora 17.00, traficul e restricționat pe prima bandă pe autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către litoral, pe tronsonul kilometric 68 – 80. În acea zonă au loc lucrări de reparație a carosabilului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a ajunțat că traficul e restricționat azi, până la ora 17.00, pe prima bandă pe autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către litoral, pe tronsonul kilometric 68 (loc. Lehliu Gară, județul Călărași) – 80 (loc. Dor Mărunt, județul Călărași).

În zonă au loc lucrări de reparație a carosabilului. Prin urmare, șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza şi să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.

Ultima oră
15:44 - Kalașnikovul românesc, în mâinile talibanilor: Cel puțin o parte din zecile de mii de arme vândute de România în Afganistan ar fi ajuns la talibani (VIDEO)
15:25 - Meniul de la nunta anului. Ce preparate sofisticare au fost servite la petrecerea Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
15:14 - Klaus Iohannis a promulgat Legea consumatorului vulnerabil. Ce prevede aceasta
15:09 - Președinta interimară a CNAS: „Aproximativ 88% din pacienții români cu cancer care se aflau în tratament în 2019 au decedat într-un an de zile” / Ce impact economic are oncologia
15:03 - Loredana Groza, apariție incendiară la nunta Simonei Halep. Cum s-a îmbrăcat artista pe scenă (VIDEO)
14:51 - Maramureș: 27 de elevi, depistați pozitiv cu COVID-19. Mai multe clase din 15 școli, închise
14:49 - Sala Mare a TNB, redenumită în „Sala Ion Caramitru”. Bogdan Gheorghiu: S-a pus în slujba excelenței și a schimbat realitatea cunoscută. Numele său, strâns legat de patrimoniul românesc (VIDEO)
14:28 - Incident grav la telecabina din Buşteni. O stâncă dislocată de urs din peretele muntelui a căzut pe cablu
14:26 - Florin Cîțu, la redenumirea Sălii Mari a TNB în „Sala Ion Caramitru”: E un gest mic, dar e un simbol prin care ne arătăm recunoștința pentru tot ce a făcut. Moștenirea lăsată de domnia sa nu se va pierde niciodată (VIDEO)
14:24 - Nu vi s-a părut şi dvs. ciudat? De ce s-au căsătorit Simona Halep și Toni Iuruc într-o zi de miercuri. S-a aflat…