Vitezomanii, luați în vizor pe A3: Polițiștii au amendat 50 de șoferi. Fotbalistul Ciprian Marica şi fostul viceprimar al Capitalei, Dan Darabont, amendaţi pentru că au depășit viteza legală (VIDEO)

Vitezomanii, luați în vizor pe A3: Polițiștii au amendat 50 de șoferi. Fotbalistul Ciprian Marica şi fostul viceprimar al Capitalei, Dan Darabont, amendaţi pentru că au depășit viteza legală (VIDEO)
Foto: B1 TV

UPDATE 19.00  Fotbalistul Ciprian Marica şi fostul viceprimar al Capitalei, Dan Darabont au fost amendaţi duminică pe Autostrada Bucureşti Ploieşti, informează B1 TV. Amândoi au depăşit viteza legală, aşa că s-au ales cu sancţiuni şi puncte de penalizare.

50 de amenzi au fost date în numai câteva ore de poliţiştii de la Rutieră pe sensul spre Bucureşti al Autostrăzii A3. Cea mai mare, în valoare de aproape o mie de lei, a primit-o un şofer care gonea cu 198 de kilometri la oră. Bărbatul a rămas şi fără permis de conducere.

Poliţiştii rutieri au fost însă neiertători cu fostul viceprimar al Capitalei, Dan Darabont. Acesta s-a ales cu o amendă de peste 400 de lei, după ce a călcat prea tare pedala de acceleraţie.

Următoarea persoană publică trasă pe dreapta după ce a gonit cu 180 de kilometri la oră: fostul dinamovist Ciprian Marica.

Ciprian Marica și Dan Darabont, amendați pentru că au depășit viteza legală

25 de amenzi în numai câteva minute, duminică, pe Autostrada 3, pe sensul spre Bucureşti. Poliţiştii au suspendat un permis și au dat sancţiuni celor care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie.

”Astăzi, într-o oră de acțiune au fost depistați aproximativ 27 de conducători auto care au circulat cu viteza peste limita legală, drept urmare, au fost sancționați. Într-un caz, a fost depistat un conducător auto circulând cu viteza de 190 de km/h, care a cost sancționat cu 975 de lei și i s-a reint permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile”, a declarat, pentru Știrile B1 TV, comsiarul George Grigore, de la Poliția Rutieră. 
 
”În acest sfârșit de săptămână este organzată o acțiune pentru combaterea depășirii regimului legal de viteză la nivel național, iar pe autostrada A3 este unul din numeroasle puncte unde se acționează în acest scop”, a mai precizat comisarul.

Vitezomanii, luați în vizor pe A3