Volkswagen oprește din nou producția. Principala uzină a companiei își va reduce programul de lucru

Volkswagen oprește din nou producția. Principala uzină a companiei își va reduce programul de lucru
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Sebastian Kahnert

Volkswagen a programat o nouă oprire a producției de automobile la cea mai mare uzină a sa din Germania, Wolfsburg. Oprirea este parțială, cu reducerea orelor de producție.

Volkswagen a fost afectat de criza prelungită de semiconductori, având în vedere volumul mare de automobile produse și numărul mare de uzine afectate, scrie profit.ro.

Principala uzină a companiei, cea din Wolfsburg, va fi nevoită să-și reducă programul de lucru, pentru a face față ritmului redus de aprovizionare cu semiconductori, potrivit presei din Germania, care citează un purtător de cuvânt.

Opririle de producție parțiale vor avea loc până la mijlocul lunii octombrie.

Reprezentantul VW a mai explicat că „Situația dificilă în derulare a aprovizionării cu semiconductoricontinuă să afecteze producția de automobile globală pentru toți constructorii de automobile”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:17 - Simona Halep vs. Magdalena Frech în turul III de la Wimbledon. Când se joacă meciul și cum arată duelul din punct de vedere statistic
20:13 - Proiect: după naștere, mamele să beneficieze de servicii de consiliere psihologică. Doar cele cu asigurări de sănătate
20:06 - Turiști români, dezamăgiți de condițiile dezastruoase dintr-un hotel din Turcia: „Nu credeam că mai există asemenea bombe”
20:03 - Theodor Paleologu: Putin era chitit să atace Ucraina indiferent ce concesii i se făceau. El vrea să șteargă Ucraina de pe hartă, considerând-o o invenție antirusă / Zelenski e un comunicator fabulos (VIDEO)
19:52 - Nicolae Ciucă: SUA, cel mai apropiat aliat militar al nostru / Anul trecut, comerțul bilateral a atins un nou maxim istoric / Avem încredere că procesul de aderare la OCDE va fi accelerat (VIDEO)
19:37 - Borșul este amenințat de război, spune Unesco și-l pune pe lista de urgență alături de subiecte cum ar fi protecția jurnaliștilor
19:29 - Nicolae Ciucă: Cel mai bun mod de a răspunde la agresiunea Rusiei, să acționăm împreună ca o singură comunitate euroatlantică de valori și idealuri. România, un susținător ferm al unității transatlantice (VIDEO)
19:24 - Wizz Air și Ryan Air, în vizorul ANPC după sute de sesizări privind serviciile oferite
19:07 - Ministrul finlandez de externe: Arhitectura europeană de securitate a fost spartă. Există un nou tip de zid de fier între Rusia și restul. „Desigur” că un război în Europa dincolo de Ucraina este o posibilitate
18:57 - Theodor Paleologu: PNL merge în zid / Problema lui Ciucă legată de plagiat nu face bine Armatei / Când Ciolacu va ajunge premier, se va vedea mai bine șubrezenia pregătirii lui (VIDEO)