Gigi Becali, în mijlocul unor noi controverse: Patriarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur

Gigi Becali, în mijlocul unor noi controverse: Patriarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur
Gigi Becali / Foto: Captură video Football Recorder

Patronul FCSB a atras iar atenția, cu o serie de declarații controversate, în special la adresa vaccinării și cu privire la pandemia de COVID-19. Gigi Becali susține că are informații sigure cum că Patriarhul Daniel nu s-ar fi vaccinat.

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că nu este de acord cu vaccinarea anti-COVID, iar recent a declarat că are informații sigure cu privire la situația Patriarhului, despre care susține că nu s-a imunizat prin vaccinare.

Gigi Becali, în mijlocul unui nou scandal: Patriarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur

Patronul FCSB contrazice declarațiile potrivit cărora Patriarhul s-ar fi imunizat pentru COVID-19 și susține că aceste informații sunt false.

Dacă statul face un abuz și impune dictatură medicală, eu și copiii mei am zis ne baricadăm în curtea noastră. Stăm în casa noastră, nu mai luăm contact cu ei. Să fie sănătoși ei, toţi vaccinații. Să stea ei între ei. Dar tot nu mă vaccinez! Stau la mine curte. Mor de foame. Dacă are cineva să-mi dea de mâncare, bine. Dacă nu, mor de foame, dar tot nu fac vaccinul”, a transmis latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, declarații controversate cu privire la importanți oameni din stat

Patronul FCSB a făcut o serie de precizări halucinante și susține că nu crede că șeful statului s-ar fi imunizat prin vaccinare.

Ce crezi, Iohannis, Orban şi Cîţu s-au vaccinat? La vrăjeală! Gheorghiţă s-a vaccinat? S-au vaccinat ei? Păi nu ştiu ei ce e vaccinul? Dar există remediu şi pentru vaccin! Marele mir! Te ungi din nou cu marele mir, faci lepădările şi ai scăpat de otrava din corp! Toţi care s-au vaccinat s-au lepădat! Vai de capul lor ce vor păţi…

Patriarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur eu! A zis aşa de emoţie. L-au întrebat 20 de jurnaliști şi de emoție a zis «Da, ne-am vaccinat»”, a declarat Gigi Becali, potrivit GSP.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe