Metroul va circula luni după un program prelungit cu două ore, pe toate magistralele

Metroul va circula luni după un program prelungit cu două ore, pe toate magistralele
Foto: Metrorex / Facebook

Metrorex a anunțat că trenurile de metrou vor circula, astăzi,pe toate magistralele după un program prelungit cu două ore,în contextul desfăşurării, la Bucureşti, a meciuluide fotbal Franţa – Elveţia, din faza optimilor de finală a Campionatului European de Fotbal – EURO 2020.

„Metrorex vine în sprijinul publicului participant la partida de fotbal din faza optimilor de finală din cadrul Campionatului European de Fotbal – EURO 2020, ce se va desfăşura pe stadionul „Arena Naţională” şi anunţă că luni, 28 iunie 2021, trenurile vor circula pe toate magistralele de metrou după un program prelungit cu două ore.
Ultimele trenuri de metrou vor pleca din staţiile capăt de magistrală astfel: la ora 01:00 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3; la ora 01:45 pe Magistrala 4; la ora 01:40 pe Magistrala 5″, se precizează în comunicatul Metrorex.

Intervalul de circulaţie între trenuri va fi de aproximativ 10 – 12 minute.

Echipa naţională a Franţei întâlneşte, luni, de la ora 22:00, la Bucureşti, selecţionata Elveţiei în optimile de finală ale EURO 2020 în cel de-al patrulea meci şi ultimul găzduit de Arena Naţională.

Urmăriți B1TV.ro și pe